Dance with Invisible Partners @ SixDogs

Boem Team

Oι Dance with Invisible Partners ζωντανά στη σκηνή του SixDogs, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, μετά από 3 χρόνια από την τελευταία τους εμφάνιση.

Ακολουθώντας τις ζωντανές εμφανίσεις σε Ευρώπη και Λίβανο και την πρόσφατη κυκλοφορία του 2ου στούντιο άλμπουμ " #artificial ", οι Dance with Invisible Partners ως τετραμελής μπάντα θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία τους καθώς και συνθέσεις που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής.

Το έργο των επί σκηνής μουσικών πλαισιώνουν εικαστικά οι @kioy & me με live visuals και Ισμήνη Σταρίδα με σχεδιασμό φώτων και ζωντανό light show.

Το άλμπουμ " #artificial " που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε USB 50 αριθμημένων αντιτύπων αλλά και ως NFT (Νon-Fungible Tokens), αποτελεί την πρώτη Ελληνική κυκλοφορία μουσικής σε αυτή τη μορφή και έγινε δεκτό με ενθουσιασμό τόσο από τα εναλλακτικά όσο και από τα mainstream media της Ελλάδας. 

Ενεργό ρόλο στη σύνθεση των τραγουδιών του άλμπουμ έπαιξαν προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), σε ένα πρωτοποριακό mix τεχνολογίας και ανθρώπου, που απέδωσε καινοτόμα αποτελέσματα. Ξεχωριστή θέση αποτελεί η συνεργασία του σχήματος με τον Σταμάτη Κραουνάκη στο τραγούδι Poulia 

Το συγκρότημα Dance With Invisible Partners - που πήρε το όνομα του από τον νυχτερινό Αμοργιανό ουρανό -  χαρακτηρίζει την μουσική του ως μεταφυσική pop.

DANCE WITH INVISIBLE PARTNERS @ SIXDOGS

Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 9 μμ.

Εισιτήρια: 10€ στην είσοδο

Διεύθυνση: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος