Agenda Music

Παράταση παραστάσεων «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο»

Boem Team

Mε δύο επιπλέον παραστάσεις τον Μάρτιο λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε, επιστρέφει η παράσταση - έκπληξη της σεζόν, "Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από το τρίο της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Alex Sid και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, που ξεπήδησε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες». 

Για δύο ακόμα Δευτέρες (14,21 Μαρτίου), η εμπνευσμένη παρέα που έκανε τη διαφορά με ένα πρόγραμμα γεμάτο ευαισθησία, χιούμορ και ζεστασιά, παραμένει στη σκηνή του Γυάλινου, υποδεχόμενη εξαιρετικούς καλεσμένους που θα κάνουν την κάθε βραδιά μοναδική: 

Την Δευτέρα 14 Μαρτίου καλεσμένος τους ο Σπύρος Σταμούλης. 

Κορμός του προγράμματος, τα υπέροχα  τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» από τον συνθέτη Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, πολλά από τα οποία ερμήνευσε η Αναστασία Μουτσάτσου. Τραγούδια όπως τα «Κάθε Δειλινό », «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης» και το πρόσφατο ντουέτο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με την Μαρία Κίτσου, "Μέχρι τ' Αστέρια", τα οποία βρήκαν το δρόμο για την καρδιά μας και μας συγκίνησαν έντονα.

Στην διαδρομή του προγράμματος, συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού σε τρυφερές προσεγγίσεις. 

Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο  Alex Sid, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και οι ξεχωριστοί καλεσμένοι τους, μας περιμένουν ξανά από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου για δύο αποχαιρετιστήριες βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Για να σμίξουν επιτέλους οι φωνές μας και  να γίνουν «ένα»  ξανά! 

Ωρα έναρξης: 21:30

Eισιτήριο bar: 15 ευρώ

Εισιτήριο για τραπέζι: 20 ευρώ 

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876 και στο 210 9315600

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος