Agenda Music

Bailemos + The BuzzDealers

Boem Team

Ένα μοναδικό πάντρεμα δύο συγκροτημάτων και αγνού new wave rock n roll με ska reggae έρχεται στις 29 Απριλίου στο stage του Piraeus Club Academy!

Are you ready to dance?

Bailemos

Οι Bailemos είναι ένα 8μελές μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους συνδυάζει στοιχεία από πολλά είδη, με κεντρικό πυρήνα τη reggae και τη ska. Επί σκηνής, φωνές και πνευστά συνδυάζονται με τρελούς ρυθμούς εκπέμποντας μια ενέργεια που διαχέεται και μετατρέπεται σε χορό. Ο στίχος τους κοινωνικός, σατιρικός αλλά και πολιτικός, αντιπολεμικός και αντιρατσιστικός. Έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Goran Bregovic, Sugar Hill Gang, Ημισκούμπρια, Ματούλα Ζαμάνη, Koza Mostra, Κακό Συναπάντημα, One Drop Forward, Nightstalker. Οι Bailemos κυκλοφόρησαν το 2016 το EP, Vibration, ενώ η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο, Burn the Ground βγήκε τον Απρίλιο του 2019. Το 2016 εμφανίσρτηκαν στο Street Mode, το 2017 στο Schoolwave ενώ το 2019 έπαιξαν σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα όπως οι Γιορτές της Γης στην Βλάστη Εορδαίας, το Smixi Festival στο Άργος Ορεστικό, κ.α. Το καλοκαίρι του 2022 «όργωσαν» και πάλι την Ελλάδα και εμφανίστηκαν σε διάφορα φεστιβάλ όπως το River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς, το Avlos Festival στην Καρυά Ολύμπου, το Divris Fest στη Δίβρη Λαμίας και αλλού.

The BuzzDealers

Οι The BuzzDealers δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2015 για να παίξουν ένα κράμα αγνού blues 'n' roll και γκαραζοψυχεδέλειας. Πιστοί υπηρέτες της αναβλύζουσας μάντρας της γενέτειρας τους, οι The BuzzDealers παρουσιάζονται ωμοί, δυναμικοί, γεμάτοι fuzzαριστά riffs και κολλητικά grooves. Με περήφανες αναφορές σε μουσικές προηγούμενων δεκαετιών, η μπάντα σφυρηλατεί υπομονετικά τον ήχο της αναδεικνύοντας έτσι τον πολυσυλλεκτικό και ανήσυχο χαρακτήρα της. Έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους με εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του '20, το πρώτο του full length album με τίτλο, Blooming, σε παραγωγή Άλεξ Μπόλπαση και mastering στο Orange Country της California από τον Nick Townsend (Alice in Chains, Paramore, Weezer, Carlos Santana κ.α.). Λίγους μήνες αργότερα, εν καιρώ πανδημίας, το Blooming κυκλοφόρησε στην παγκόσμια αγορά σε βινύλιο από την γερμανική Nasoni Records. Αυτήν την περίοδο το συγκρότημα ετοιμάζει καινούργιο υλικό και δρομολογεί την κυκλοφορία του επόμενου album τους. 

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε

Τιμές Εισιτηρίων

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (προπώληση & ταμείο)

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots: Καταστήματα NOVA, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni's

Δίκτυο Public: Public onlineKαταστήματα Public

Piraeus Club Academy

Πειραιώς 105 & Βίτωνος

11854 Αθήνα

τηλ.: 210 3458 898


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος