Agenda Theater

Άθλιοι του Β. Ουγκώ σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη

Boem Team

Το τρίτο έτος της δραματικής σχολής «Αθηναϊκή Σκηνή» παρουσιάζει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 21:00 τους «Αθλίους» του Βίκτωρος Ουγκώ σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, διασκευή Πάνου Νιάγκου και δημιουργικές ιδέες όλων των σπουδαστών του έτους.

Με μόνο όπλο τους τρεις καρέκλες οι μαθητές του έτους ξεδιπλώνουν μια ηλεκτρισμένη παράσταση για την ελευθερία, την ανθρωπιά και την επανάσταση. Μια βαθιά επιτομή των  εξαθλιωμένων αυτού του κόσμου δοσμένη με υψηλή σωματική ενέργεια, συγκίνηση και χιούμορ από έναν θίασο σπουδαστών που παίζουν όλους του ρόλους του έργου σε μια tour de force  παράσταση υψηλής ενέργειας και αισθητικής.

Ένα τμήμα που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα εργασίας, τολμάει το αδιανόητο. Να αναμετρηθεί με ένα από τα σημαντικότερα και πιο δύσκολα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. 

Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 21:00

Θέατρο Άλφα/Ληναίος – Φωτίου

Είσοδος Ελεύθερη

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Αντώνης Κοκολάκης


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος