Agenda Music

Αντώνης Μιτζέλος & Γιάννης Σαββιδάκης | Reloaded στο Caja de Musica

Boem Team

Ο «Τερμίτης» Αντώνης Μιτζέλος και ο Γιάννης Σαββιδάκης μετά το τελευταίο sold out επανέρχονται εκτάκτως την Τσικνο-Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Caja de Musica για άλλο ένα πάρτυ!! Ο αγαπημένος συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής επιστρέφει με τρελή διάθεση στο φετεινό στέκι του για «παιχνίδι» και ανατροπή και μοιράζεται την σκηνή με τον Γιάννη Σαββιδάκη όπου για μια δεύτερη φορά θα ενώσουν τις φωνές και τα τραγούδια τους σε ένα ξεχωριστό βράδυ!

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι εξαιρετικός ερμηνευτής και ένας από τους πιο αξιόλογους τραγουδοποιούς της Ελληνικής σκηνής που γνώρισε την καταξίωση μέσα από πολλά επιτυχημένα τραγούδια του και τα έξη συνολικά άλμπουμ που κυκλοφόρησε το διάστημα 1989-2003 (Έχεις τον τρόπο, Το κορίτσι μου κοιμάται, Δέκα μάγισσες, Μυστικό κ.α). Είναι επίσης ηθοποιός, έπαιξε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Μικροί-Μεγάλοι» όπως και νικητής του τηλεοπτικού σόου μιμήσεων Your Face Sounds Familiar 2.

Ο Αντώνης Μιτζέλος, ιδρυτικό μέλος της θρυλικής rock μπάντας Τερμίτες που θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ την δεκαετία του 1980, είναι ένας από τους διακεκριμένους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή. Η συνθετική διαδρομή του αγγίζει σε διάρκεια τις τέσσερις δεκαετίες με δημιουργική συνέπεια και ακατάπαυστη παρουσία στον μουσικό πολιτισμό της χώρας.(10 προσωπικά albums και 6 singles, 7 δίσκους και 5 συλλογές με τους Τερμίτες και έχει συμμετάσχει σαν συνθέτης σε άλλα 150 περίπου πολυσυλλεκτικά albums) Τα τραγούδια του Αντώνη λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και τα τελευταία χρόνια τα ερμηνεύει ο ίδιος στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ. Με το ίδιο μακό, Πως μπορώ, Ψυχή Βαθιά, Φτάνει που κλαίμε, Βασίλισσα της Σιωπής, Φύλακας Άγγελος, Πόσο σε Θέλω, Κόψε και μοίρασε στα δυο, Δεν λέει η καρδιά να μάθει, Τίποτα, Σκόνη, Δεν απαντά, Πες μου θάλασσα, Ο χρόνος νικά, Έλα μου, Να’φευγα, Σκληρή μουσική, Η πρώτη μας φορά κ.α.

Η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια, το 2001 στο Γυάλινο μουσικό θέατρο με πολλή μεγάλη επιτυχία, όπως και η πανελλήνια κοινή τους περιοδεία που είχε ακολουθήσει το 2002. Ανταμώνουν λοιπόν ξανά οι δυο φίλοι στην σκηνή του «Caja de Musica» με ανεβασμένη διάθεση και αγαπημένα τραγούδια την Τσικνο-Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου. Τύμπανα Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος. Πιάνο Διαμαντής Καλαφατιάδης. Κιθάρα – Φωνή Σακκέτος ΓιάννηςΤεχνικός ήχου Γιάννης Φώτης. Μην χάσετε αυτή την έκτακτη παράσταση!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Caja de Musica

Μιχαλακοπούλου & Σινώπης 27, Αθήνα

Doors open: 22.00 | Είσοδος: 12 ευρώ

Πληροφορίες / Κρατήσεις : 6944 610061 (12.00 - 21.00)

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος