Agenda Music

Markos Chaidemenos Quintet

Boem Team

Ο Μάρκος Χαϊδεμένος έρχεται στη σκηνή του Half note Jazz Club με το κουιντέτο του την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου!

Το σχήμα θα παρουσιάσει κομμάτια από τις 3 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του Μάρκου, εστιάζοντας στον τελευταίο δίσκο με τίτλο Caravan. Θα ακουστούν επίσης και κάποιες καινούριες συνθέσεις του καλλιτέχνη που θα συμπεριληφθούν στον 4ο δίσκο του, η ηχογράφηση του οποίου θα γίνει με το συγκεκριμένο σχήμα, το καλοκαίρι του 2023. Το ύφος της μουσικής είναι ένα κράμα μοντέρνας και παραδοσιακής τζαζ, συνδυάζοντας στοιχεία από Oscar Peterson και Mccoy Tyner μέχρι Herbie Hancock και Mulgrew Miller δημιουργώντας ένα προσωπικό post-mainstream ήχο.

O Μάρκος Χαϊδεμένος ανακάλυψε την αγάπη του για το πιάνο και την τζαζ μουσική από την ηλικία των 16 ετών και έκτοτε έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του σε κλασσικό και τζαζ πιάνο και μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην τζαζ εκτέλεση με επιβλέπων καθηγητή τον κ. Γιώργο Κοντραφούρη. Έκτοτε αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριους μουσικούς της ελληνικής jazz σκηνής.

Οι 5 μουσικοί θα συμπράξουν για πρώτη φορά στην σκηνή του Half note Jazz Club την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου για μία και μοναδική εμφάνιση!

Δημήτρης Παπαδόπουλος - Τρομπέτα

Τάκης Πατερέλης - Τενόρο Σαξόφωνο

Γρηγόρης Θεοδωρίδης - Κοντραμπάσο

Παναγιώτης Κωστόπουλος - Τύμπανα

Μάρκος Χαϊδεμένος - Πιάνο/Συνθέσεις

Info

ΜΑΡΚΟΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 10€

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Πληροφορίες: 210 9213310


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος