Internal Interviews

Ανδρόνικος @ Boem Radio

Ματίνα Στράτη


Αυτό που ίσως λείπει από την ελληνική μουσική σκηνή, είναι νέοι καλλιτέχνες με όρεξη για δημιουργία νέων πραγμάτων και ήχων. Όταν κάτι αγαπάς πολύ είναι δύσκολο να μην βάλεις όλο σου το είναι και να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Και φυσικά να απολαύσεις το αποτέλεσμα. Ο Ανδρόνικος, ένας νέος καλλιτέχνης με όρεξη και ταλέντο, ερχόμενος από την Κύπρο, με πολλές σημαντικές συνεργασίες ήδη στο ενεργητικό του, όπως αυτή με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Στέφανο Κορκολή και πολλές ακόμα, θα βρίσκεται σήμερα στην παρέα μας με τον Χρήστο.

Φυσικά θα μπορέσουμε να τον απολαύσουμε και στην πρώτη του μετά από καιρό μουσική παράσταση, στο Γυάλινο Up Stage το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου.

Συντονιστείτε για περισσότερες πληροφορίες ακριβώς στις 19.00.

Σας περιμένουμε όλους στην τελευταία γιορτινή εκπομπή για αυτή την περίεργη για όλους χρονιά που πλησιάζει στο τέλος της.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος