Point Of View

Alla Kushnir. Η Βασίλισσα του Bellydance επιστρέφει στην Αθήνα!

Boem Team

Η Alla Kushnir, η καλλονή που έκανε τους κριτές του Ukraine Got Talent να παραμιλούν και σάρωσε το internet  με τον καυτό χορό που συγκέντρωσε 19 εκατομμύρια προβολές, έρχεται τον Μάρτιο στην Αθήνα για ένα μοναδικό show που θα διδάξει τα μυστικά του χορού της κοιλιάς!

Γεννημένη στην Ουκρανία και μεγαλωμένη στην Αίγυπτο συνδυάζει οπτικά το ψυχρό με το θερμό στοιχείο, ενώ ο χορός της ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στην μαγική Ανατολή.

Με όπλο το ταλέντο της και την εκπληκτική ομορφιά της, η Alla Kushnir γυρνάει τον κόσμο επιδεικνύοντας το ταλέντο της στο χορό και κατακτά βραβεία και τις καρδιές των ακολούθων της στα social media.

To Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά την Alla Kushnir, σε ένα show - υπερθέαμα που θα άφηνε άναυδο και τον πιο απαιτητικό σουλτάνο.

Προσκεκλημένη της Άννας Δημητράτου και του Oriental Expression Awards, το Mega Oriental Show, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στις 20:00, στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6 Α, Ν. Κόσμος).

Εκεί την αισθησιακή Alla Kushnir θα πλαισιώσουν Έλληνες και ξένοι χορευτές μεγάλου βεληνεκούς, καθώς και ομάδες ανατολίτικων χορών, που εγγυώνται να μετατρέψουν τον χώρο σε μια όαση στην καρδιά της Αθήνας.

Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr

Κατά την παραμονή της στην Αθήνα η Alla Kushnir θα διδάξει τις τεχνικές που την καθιέρωσαν στον χώρο του Bellydance σε τρία δίωρα σεμινάρια (Σάββατο 16 Μαρτίου 15:00 – 21.00) στο Choro-logie (Πειραιώς 76, Γκάζι).

Παράλληλα με το show, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Belly Dance, όπου θα χορέψουν περισσότερες από 150 χορεύτριες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 

Περισσότερες πληροφορίες για το show, τα σεμινάρια και τον διαγωνισμό θα βρείτε εδώ

Επισκεφτείτε το Facebook event των σεμιναρίων

Επισκεφτείτε το Facebook event του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού Bellydance


Σχετικά με το χορό Bellydance

Ο χορός της κοιλιάς ή αλλιώς Oriental εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν πολλούς αιώνες στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Έκτοτε  προσαρμόστηκε στις εκάστοτε κοινωνικές συνθήκες και στις ανάγκες της κάθε εποχής, διατηρώντας όμως με μοναδικό τρόπο τη μαγεία του. Το bellydance πράγματι αναδεικνύει την ομορφιά του γυναικείου σώματος. Στόχο έχει την εξύμνηση της γυναικείας φύσης και την επίκληση στους θεούς για γονιμότητα.

Oriental Expression Awards 

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 – Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

info@orientalexpressionawards.gr

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος