Agenda Music

Ζαχαρούλα Κληματσάκη Live Full Band

Boem Team

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη σας προσκαλεί τη μέρα της ονομαστικής της εορτής, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην ταράτσα του «Micraasia-Fez» να γιορτάσετε παρέα.

Μετά την κυκλοφορία του καινούριου της τραγουδιού «Μήπως έχεις φωτιά;» σε μουσική και στίχους του Σπύρου Γραμμένου, η Ζαχαρούλα αποχαιρετά το φετινό  καλοκαίρι, στήνοντας μια γιορτή στην όμορφη ταράτσα του «Micraasia-Fez», ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις χειμερινές της εμφανίσεις.

Παρέα με τους ταλαντούχους και καταξιωμένους μουσικούς της υπόσχονται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με μουσικές και τραγούδια δικά της, αλλά και γνωστά και αγαπημένα, που θα μας ξεσηκώσουν και θα μας ταξιδέψουν σε τόπους μακρινούς και σε ιστορίες ονειρεμένες.

Παίζουν οι μουσικοί : 

Δίσκος Γιάννης: κλαρίνο-σαξόφωνο 

Χρήστος Κουμούσης: πιάνο-πλήκτρα-ενορχηστρώσεις

Γιώργος Ντινάκος: κιθάρες-μπουζούκι 

Δρόσος Σκυλλάς: κρουστά

Ηχοληψία: Γιάννης Βαφειάδης

Guests: Ιωάννα Κωτσαρέλη 

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου - Ώρα έναρξης: 21.00

Micraasia Fez : Κωνσταντινουπόλεως 70 και Ευμολπιδών 41, Κεραμεικός, (Σταθμός Μετρό-Κεραμεικός)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6909247999-6977473079

Είσοδος: 10 ευρώ.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων/Τηρούνται όλα τααπαραίτητα μέτρα προστασίας

Λίγα λόγια για τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη 

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς κ.ά.) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής κ.α.).

Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας,κ.α)

Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Holywood Stage, Ιανό κλπ) καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος