Agenda Music

Vasilis Kostas Trio | Οι Όψεις της Ψυχής

Boem Team

Ο υποψήφιος για Grammy λαουτίστας Βασίλης Κώστας, μαζί με το νέο του τρίο, παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Οι Όψεις της Ψυχής", στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Το έργο του βασίζεται στις αυθεντικές συνθέσεις του ίδιου, με ρίζες από την Ελληνική παραδοσιακή μουσική και τον σύγχρονο αυτοσχεδιασμό. 

Η έμφαση στη μελωδία, το στοιχείο του ρίσκου και η αναδημιουργία των ίδιων των συνθέσεων επί σκηνής βρίσκεται στο κέντρο της δημιουργικής προσέγγισης του σχήματος, προκαλώντας ακόμα και τα μέλη του να συνθέσουν μουσική σε πραγματικό χρόνο.

Μαζί σε αυτό το ταξίδι είναι οι διεθνείς μουσικοί Πέτρος Κλαμπάνης στο κοντραμπάσο και Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά, με στόχο να προσφέρουν μια εμπειρία και νέες μουσικές γέφυρες στο κοινό που θα παρακολουθήσει την μοναδική παρουσίασή τους.

Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής: Τεχνότροπον – Artway 

Διοργάνωση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Πληροφορίες: 

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Πλατεία)

Παρασκευή 14 Ιουλίου, ώρα 21:00

Εισιτήρια: 10€, 5€ (μειωμένο)

Προπώληση: viva.gr

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος