Agenda Music

Vaggelis Germanos

Boem Team

Στο αρτίστικο στέκι της Ακαδημίας το Σάββατο 2 Μαρτίου ο Vaggelis Germanos θα μας ταξιδέψει στις ρότες των τραγουδιών του, με την κιθάρα και τη φωνή του!

Ο ροκ τροβαδούρος που συνδυάζει αρμονικά την ευαισθησία και τη ρομαντική διάθεση με την αντισυμβατική ματιά πάνω στη ζωή, με αρκετά από τα καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 30 ετών (Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα) στη μουσική του βαλίτσα, τις τρυφερές μπαλάντες που θυμίζουν καλοκαιρινά βράδια σε παραλίες με κιθάρα και άπειρες εμφανίσεις στο ενεργητικό του, θα ανέβει στο live stage του JAZZPOiNT σε μια "συλλεκτική βραδιά, εφ' όλης της ύλης.

Μαθηματικός του συναισθήματος λύνει με ακρίβεια τις εξισώσεις και τους γρίφους που ταλαιπωρούν την ύπαρξη μας μέσα από τα τραγούδια του. Με όπλα του την απλότητα, την αμεσότητα και την περιγραφική δύναμη των στίχων των τραγουδιών του σκιαγραφεί μια ζωή απλή, αλλά αισιόδοξη με πίστη στην αλλαγή και στον άνθρωπο.

Με 13 συλλογές τραγουδιών ως σήμερα αποτελεί σταθερή αξία στο μουσικό στερέωμα με επιλεκτικές εμφανίσεις και ένα πρόγραμμα-αναδρομή στην προσωπική του δισκογραφία με παλιά και αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια ανέκδοτα τραγούδια και σφήνες από rock, blues, jazz ρυθμούς.


Info

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Doors open: 22:00

The show begins: 22:30

Για κρατήσεις: 

Προπώληση εισητηρίων

Τηλεφωνική κράτηση: 6942022500 (booking)

Είσοδος: 6€

Ποτό: 7€

Κρασί: 6€

Μπύρα:6€

Μπουκάλι: από 30€

Προπώληση εισιτηρίων Viva.gr

Jazz Point

Ακαδημίας 18, Σύνταγμα

phone 2109803398 

mob.6942022500 (booking)

μέλος του αθηνόραμα club

24ωρο συνεργαζόμενο parking (PARKING ZALOKOSTA -κλειστό) Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, με 30% έκπτωση τις ώρες του Live.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος