Agenda Music

Τραπεζάκι Σαλονιού

Boem Team

Να βαράμε στις γωνίες τα όνειρα μας

μια εσύ  και μια εγώ.

Να σου δείξω τι μπορώ;

Ο τραγουδοποιός και μουσικός Σπύρος Παρασκευάκος παρουσιάζει αυτό τον Ιούνιο ένα νέο τραγούδι. Τίτλος "ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ". Μαζί του στην ερμηνεία η Iωάννα Λέκκα. To τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα στις 21 Ιουνίου, το video όμως που σκηνοθέτησαν o Eυθύμης Χρήστου και ο Χρήστος Συμεωνίδης (Art/co director - D.O.P.) κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα, 14 Ιουνίου και μπορείτε να το δείτε στο YouTube κανάλι του Σπύρου Παρασκευάκου.

Ο ίδιος γράφει για το τραγούδι αυτό:

"Με αυτό το τραγούδι που αποτελεί το πρώτο σινγκλ της νέας μου δουλειάς επιστρέφω στη πρώτη μου ύλη. Στον πιο δικό μου εαυτό.

Βρίσκω τη φωνή μου, τα τραγούδια μου και τα μοιράζομαι με ανθρώπους της γενιάς μου που εκτιμώ και θαυμάζω. Με αγαπημένους φίλους.

Η εποχή αυτή με βρίσκει πιο τρυφερό και πιο ρομαντικό από ποτέ.

Απενοχοποιημένα ρομαντικό, φωτεινό, ελεύθερο και γενναιόδωρο.

"Τραπεζάκι σαλονιού". Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς που τσακίστηκαν, πού πόνεσαν ξανά και ξανά, που ονειρεύονται και επιμένουν στο "μαζί", στο "εδώ και τώρα", στον έρωτα, την αγάπη και τη ζωή .

Σε αυτους που δίνουν χώρο αλλά διεκδικούν και τον δικό τους.

Να βαράμε στις γωνίες τα όνειρα μας

μια εσύ  και μια εγώ.

Να σου δείξω τί μπορώ;

Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς που θέλουν να λειάνουν με τα όνειρα τους

όλες τις γωνίες αυτού του κόσμου..."


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος