Agenda Music

Tides from Nebula @ MODU

Κωστής Γωγιός

Οι Πολωνοί Tides From Nebula επισκέπτονται την χώρα μας για να μας παρουσιάσουν ζωντανά κομμάτια τόσο από το νέο τους album, όσο και από τις προηγούμενες δουλειές τους. Οι tfn ιδρύθηκαν το 2008 στην Βαρσοβία και πήραν το όνομα τους από το νεφέλωμα, δηλαδή ένα διαστημικό νέφος αερίου και διαστρικής σκόνης. Παίζουν instrumental post-rock/ post-metal και έχουν ήδη κυκλοφορήσει 4 δίσκους. 

Το τελευταίο album του συγκροτήματος (Safehaven) κυκλοφόρησε τον Μάιο που μας πέρασε και το συγκρότημα για άλλη μια φορά παίζει post-rock βασιζόμενο σε ωραίες μελωδίες και την αλληλεπίδραση κιθάρας και πλήκτρων, χωρίς κιθαριστικά «ξεσπάσματα». Έχει το χαρακτηριστικό αυτό που κάνει ένα instrumental album επιτυχημένο: τραγούδια που αν τα ακούσεις με κλειστά μάτια, σου δημιουργούν όμορφες εικόνες και μια αίσθηση ότι ταξιδεύεις. Ανυπομονούμε να τους δούμε να τα ερμηνεύουν ζωντανά στις 19/10. 

Μαζί τους εμφανίζονται οι One Leg Mary που παίζουν ένα ενδιαφέρον μείγμα post-hardcore, math-rock και οι Circassian με ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο μείγμα μουσικής ή όπως λένε κι οι ίδιοι Since 2009, the quartet Circassian has been torturing people with its music and pseudocultured influences.Τheir... music is fused by neo-psychedelic patterns, often forms of atonality and once again traditional melodies drawn from parts of asia and nothern africa. drawn from parts of asia and nothern africa 


Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Tides from Nebula 

MODU (Κολωνού 76, Αθήνα) 

Opening Act: One Leg Mary  & Circassian 

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 

Πόρτες: 21:00 | Έναρξη: 21:30 

H Barcode music παρουσιάζει τους Tides From Nebula στην Αθήνα. Οι Πολωνοί Post-Rockers έρχονται με το 4ο κατά σειρά άλμπουμ τους με τίτλο "Safehaven" με διάθεση να μας ταξιδεύσουν με τις μελωδίες τους. 

Opening Act: One Leg Mary & Circassian 

Facebook Event 

Τιμές Εισιτηρίων 

* Προπώληση: 10 euro 

* Ηλεκτρονική Προπώληση: 11 euro 

* Ταμείο: 14 euro 

Σημεία Προπώλησης 

* 123tickets.gr 

* Metal Era: Εμ. Μπενάκη 22, Εξάρχεια – 210 33 04 133 

* Off the Record: Αγ. Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς – 210 41 90 230 

Booking & Promoting by Barcode Music barcodefestival@gmail.com 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος