Internal Interviews

Θεοφανώ Μουρίκη @ Boem Radio

Αννίτα Σπιθάκη


Η Θεοφανώ Μουρίκη μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο "Σε ζευγάρια" από την Panik Platinum  σε στίχους και μουσική Σωτήρη Μουρίκη και ενορχήστρωση της Λίας Βίσση. Η Θεοφανώ έχει σπουδάσει πιάνο, ενώ έχει πάρει πτυχίο στην κλασσική αρμονία και στο σύγχρονο τραγούδι στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας , ενώ παράλληλα σπουδάζει Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. 

Έχει πραγματοποιήσει διάφορες εμφανίσεις τόσο στο χώρο της μουσικής, όσο και στο θέατρο. Ήταν μέλος της χορωδίας της Marinas Satti ενώ πια ανήκει στη χορωδία Note Allegre της Μιρέλας Παχου. Δασκάλα της ήταν η αείμνηστη σοπράνο Άννα Αλεξόπουλου, και έπειτα η σπουδαία κυρία Λία Βίσση.

Η Θεοφανώ Μουρίκη στις 30/09/2019 στις 19:00 σε μια μοναδική συνέντευξη στην εκπομπή Colourful Souls στον Boem Radio με την Αννίτα Σπιθάκη.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος