Agenda Music

The Ocean live at Temple w/ LLNN & Playgrounded

Boem Team

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι Ocean βρίσκονται σε μία διαρκή κατάσταση εξέλιξης, κυκλοφορώντας αναγνωρισμένους δίσκους που έχουν χαιρετηθεί απ’το κοινό και με σκοπό να οδηγήσουν τη heavy μουσική όλο και μακρύτερα αλλά και βαθύτερα, αλλά και με ίσο σεβασμό προς το εγκεφαλικό και το πρωτόγονο.

Τον Σεπτέμβρη του 2020, στο μέσο πια της πανδημίας, η κολλεκτίβα με βάση το Βερολίνο κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Phanerozoic II, που ολοκλήρωνε και το Phanerozoic journey. Χωρίς καν τη δυνατότητα μιας περιοδείας για να προωθήσει το δίσκο, το Phanerozoic II βρέθηκε στο Top 10 των Γερμανικών charts, για πρώτη φορά στην ιστορία του σχήματος.

Μοιρασμένο σε δύο τμήματα, το Mesozoic και το Cenozoic, το Phanerozoic II παρουσιάζει τη λεπτομέρεια αλλά και το βάθος δύο εκ των πιο ισχυρών trademarks των Ocean. Ενώ εμβαθύνουν με επιμονή στις αξιοσημείωτες πραγματικότητες που διέπουν τις εναλλασσόμενες χρονικές παλίρροιες, ο Robin Staps και οι σύντροφοί του διαχρονικά ερωτοτροπούσαν μεταξύ των θεμάτων που επέλεγαν όπως και των εμπειριών που η μουσική τους προσπαθεί να δημιουργήσει.

Και το Phanerozoic II είναι ένας δίσκος στην πραγματικότητα για το χρόνο, με ιδιαίτερα καυστικούς και δεικτικούς υπαινιγμούς για τον σύγχρονο κόσμο, ενδεδυμένους στο πνευματικό πέπλο της νέας μουσικής.

Στην μεγάλη επιστροφή των The Ocean Collective στην Αθήνα, θα βρίσκονται μαζί τους οι LLNN και οι δικοί μας Playgrounded.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20€ στην προπώληση

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Ηλεκτρονική προπώληση

T: +30 698 640 8118

E: info@thetemple.gr, jim@thetemple.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος