Point Of View

Τ' άκουσες GiGi μου; Μέρος 3ον

Boem Team

Τζίτζι μου καλή, Τζίτζι μου αγαπημένη, θα σου θέσω ένα ερώτημα με το ‘’καλησπέρα’’ και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά. Θα τα έδινες 280.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσεις στην κούκλα Μπάρμπι; Α, θα τα έδινες, αλλά όχι για να μοιάσεις στη Μπάρμπι! Σε έκοψα εγώ από την πρώτη εκπομπή ότι η σιλικόνη πάει σύννεφο αλλά είπα να μη μιλήσω για να μη σε φέρω σε δύσκολη θέση. Ανακάλυψα ένα ζευγάρι που τόσα χρήματα έχει ξοδέψει για να μοιάσει αυτή σε Μπάρμπι και αυτός σε Κεν. Αυτή, λέει από μικρή είχε πάνω από 100 κούκλες Μπάρπι: τη Μπάρμπι αεροσυνοδό, τη Μπάρμπι σερβιτόρα, τη Μπάρμπι ταξιθέτρια, τη Μπάρμπι δωρεάν νουμεράκι κινητής τηλεφωνίας και πάει λέγοντας. Αυτός πάλι από μικρός το πρότυπο του ήταν ο κούκλος Κεν. Πρόσεξε… δεν ήταν ο Άξιον Μαν, ήταν ο Κεν! Το ξυρίζω τώρα το κεφάλι ή το αφήνω για μετά; Γνωριστήκανε κάποια στιγμή σε ένα πάρτι στο Σεν Τροπέ το 2013 και έκτοτε ζούνε μαζί, κυκλοφορούν μαζί και κάνουν πλαστικές επεμβάσεις μαζί. Αν τους είδα; Φυσικά και τους είδα Τζίτζι μου, τι ερώτηση είναι αυτή; Και πως μοιάζουν; Όχι πάντως με την Μπάρμπι και τον Κεν. Ε, καλά, δεν είναι και σαν τον Τσάκωνα με την Μπετίνι. Έχουν κάτι…! Είναι πάντως κοντά στα χρώματα των δύο κούκλων. Δηλώσανε μεταξύ άλλων ότι το όνειρό τους είναι να κάνουν μικρές Μπάρμπι και μικρούς Κεν και ότι δεν ακούνε τις κακίες του κόσμου που είναι προκατειλημμένοι με τις αισθητικές επεμβάσεις.  Θα έλεγα καμιά χοντράδα Τζίτζι μου αλλά σέβομαι το κολαγόνο που έβαλες στα χείλη σου!

Τζίτζι μου, ηρέμησε. Προσπάθησε να ηρεμήσεις να μου τα πιάσεις από την αρχή. Ήσουν στην πτήση Δουβλίνο- Σμύρνη. Πολυταξιδεμένη σε βρίσκω Τζίτζι μου, κώλο δεν βάζεις κάτω. Anyway, ήσουν στη πτήση Δουβλίνο- Σμύρνη. Με το Sun Express, τούρκικη εταιρία. Και τι έγινε; Μη μου πεις αεροπειρατεία, θα αναστατωθώ! Α, όχι αεροπειρατεία. Τι έγινε; Τελειώσανε τα καύσιμα; Παναγιά μου, λιποθυμώ. Α, ούτε τα καύσιμα τελειώσανε. Ε, τι σκατά έγινε; Τιιιι;!!! Ο Χριστός, η μάνα του και οι 12 Απόστολοι! Άσε να τα πω εγώ Τζίτζι μου γιατί εσύ δεν είσαι σε θέση. Ένα νερό φέρτε ρε παιδιά στο κορίτσι, τι με κοιτάτε; Όπως ακούσατε η Τζίτζι ταξίδευε με αεροπλάνο. Κι εκεί ψηλά στους αιθέρες κάποια στιγμή, ένας Ιρλανδός, εμφανώς μεθυσμένος, κατέβασε το παντελόνι του, κατέβασε και το βρακί του κι άρχισε να τα πιάνει και να τα χαϊδεύει. Είχε προσόντα τουλάχιστον ο Ιρλανδός; Α, δεν ξέρεις έκλεισες τα μάτια. Αυτό, άμα θέλουμε το πιστεύουμε. Και μετά λέει, άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά την αεροσυνοδό. Ο Ιρλανδός καλέ, όχι η Τζίτζι. Μέχρι που ο Ιρλανδός δεν έπαιρνε από λόγια, μπήκε και η παρέα του στο κόλπο που ήταν μεθυσμένοι, όχι αυτοί δεν τα βγάλανε, αυτοί χειροκροτάγανε και ενθαρρύνανε τον φίλο τους να κάνει περισσότερα. Και τότε το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Σερβία και μείνανε εκεί 10 ώρες!! Χριστέ μου, 10 ώρες στο Βελιγράδι, τι κάνατε Τζίτζι μου τόσες ώρες; Α, εσύ πήγες για καφέ με τον Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς. Καλά έκανες πουλάκι μου! Όχι θα κάτσεις να σκάσεις. Ο μεθυσμένος Ιρλανδός συνήλθε; Α, τον συνέλαβαν! Σιγά μωρέ ποια…! Ένα στριπτιζάκι έκανε το παιδί! Αμέσως! Είναι μερικές… άντε να μη της χαρακτηρίσω, έχω και καλεσμένο που περιμένει… (τρομοκρατημένος) Καλεσμένε τι κάνεις εκεί; Καλέ, γιατί ξεκουμπώνεις το παντελόνι σου; Καλέ, φόρα το γρήγορα, θα πουντιάσεις! Βρε, συ; Γιατί βγάζεις το βρακί σου!!! Βοήθεια γειτόνοι, το ξεκουμπώνει!!! Αναγκαστική προσγείωση, γρήγορα!!! Αναγκαστική προσγείωση!!! 

Τζίτζι μου, σε κάλεσε η Κιμ στο πάρτι για τα γενέθλιά της; Α, δεν έλαβες πρόσκληση. Θα παράπεσε, αγάπη μου, μη της κρατάς κακία. Όχι, ούτε εγώ πήγα. Γιατί έμαθα τι σκέφτηκε ο δαίμονας ο άντρας της για να της κάνει έκπληξη και έφριξα. Όπως ξέρεις η Καρντάσιαν είναι έγκυος. Ναι, μωρέ, θα γίνει μανούλα. Θα δούμε ριάλιτι κάθε δευτερόλεπτο από την γέννα της! Ε, για να την κάνει να νιώσει άνετα, ο άντρας της ο Κάνιε Γουέστ, αποφάσισε να προσφέρει σε κάθε καλεσμένο από ένα  μαξιλαράκι. Τι να το κάνει ο καλεσμένος το μαξιλαράκι; Να τον πάρει λίγο! Παιδάκι μου, ήθελε ο άνθρωπος να το φορέσουν όλοι στην κοιλιά τους σαν να είναι όλοι γκαστρωμένοι. Άντρες και γυναίκες. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Μόνο η αδερφή της δε το δέχτηκε και το έβαλε το μαξιλαράκι στον ποπό της. Όχι για να κάτσει πιο άνετα επειδή πετάχτηκε μια σούστα από τον καναπέ. Για να μας δείξει ότι έχει κωλάρα. Αν φόρεσα το μαξιλαράκι στην κοιλιά μου; Μα δεν πήγα καν, σου είπα! Δε με προσέχεις όταν μιλάω; Σιγά μη κάτσω να ανεχτώ αυτές τις κουλαμάρες! Δηλαδή αν η Καρντάσιαν δεν ήταν έγκυος και είχε ανεμοβλογιά, έπρεπε να κυκλοφορώ με μπιμπίκια σε όλο το πάρτι; Άσε με χρυσή μου και έχω και μία υπόσταση!

Tζίτζι μου σου ‘χω κουίζ! Θέλω να βάλεις το μυαλουδάκι σου να δουλέψει. Άκου: Ποιος γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε ότι αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων; Για να σε βοηθήσω. Η ταινία πριν γυριστεί ήταν βιβλίο, ο ηθοποιός έβγαλε πολλά λεφτά και γυρίστηκαν και συνέχειες. Όχι μωρή, δεν ήταν ο Άντονι Πέρκινς στο ‘’Ψυχώ’’. Θα σε βοηθήσω περισσότερο.  Ποιος είναι ο νούμερο ένα μάγος στο κόσμο; Τι σχέση έχει μωρή, ο Χουντίνι;! Ακόμα δεν κατάλαβες ποιος είναι; Η ακαδημία Χόγκουαρτς σου λέει κάτι; Ναι, ο Χάρυ Πότερ, το παιδάκι αυτό, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυνανιζόταν συνέχεια. Καλά, όχι και στο πλατώ, μπροστά στη Μάγκι Σμιθ. Κλεινότανε στο βανάκι του και του ‘δινε και καταλάβαινε! Ε, παιδάκι ήταν μωρέ, πόση ποσότητα να βγαζε..! Εδώ οι μεγάλοι και είναι λες και ψιχάλισε… το 11 χρονο τι να σου βγάλει; Τώρα μεγάλωσε και είναι στα πάνω του. Δεν άκουσες που κάποια στιγμή εμφανιζόταν και γυμνό στο θέατρο; Ναι, το πουλάκι μου. Α, δεν ξέρω αν ήταν πουλάκι. Αλλά για να τον είχανε γυμνό, τι διάολο, θα έχει κάποια προσόντα. Από δω το ‘φερες από ‘κει το πήγες Τζίτζι μου πάλι για ψ…φδφνσδξφρ…ές καταλήξαμε να μιλάμε. Α να χαθείς σιχαμένη!

Άφρισε και σκύλιασε το κορίτσι! Έβγαλε καπνούς από όλες της τις τρύπες! Καλά Τζίτζι μου. Όχι κι απ’ όλες. Από τις μισές πάντως έβγαλε. Ο λόγος για την Εύη Αδάμ. Α, την ξέρεις Τζίτζι μου την Αδάμ. Για πες γιατί εμένα ο Λάμπης όσο ήτανε μαζί δεν καταδέχτηκε να μου την γνωρίσει. Α, την άκουσες να παίζει μουσική σε ένα κλαμπ στην Τουρκία. Εκεί θέλω να καταλήξω. Στην Τουρκία. Βγήκανε φωτογραφίες της με λευκό μαγιό πάνω στη μπάρα και αναστατώθηκε ο Λάμπης. Ναι, κι αυτός έβγαλε καπνούς από τις τρύπες του. Καλά, όχι όλες τις τρύπες, αλλά από τις μισές έβγαλε. Παιδάκι μου, δε θέλει η μάνα των παιδιών του να κυκλοφορεί πάνω σε Τούρκικες μπάρες με λευκά μαγιό. Ούτε με μαύρα. Δε θέλει να κυκλοφορεί καθόλου. Έλα, όμως , που η Εύη χέστηκε με το συμπάθιο. Έχει κι άλλους φίλους- ιδιοκτήτες κλαμπ στο Λίβανο και σκοπεύει να κυκλοφορεί κι εκεί με λευκό μαγιό. Όχι, μωρή το μαύρο δε της πάει, λύσσαξες. Θα κυκλοφορεί πάνω στην Λιβανέζικη μπάρα με το λευκό μαγιό. Ευχαριστήθηκες τώρα;

Τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Όχι, Τζίτζι μου ένα μαύρο μαγιό. Έμεινες εσύ στην παραπάνω είδηση! Τρία πράγματα λέει χρειάζεται. Έγινε έρευνα και μια δημοσκόπηση έδειξε ότι ο άνθρωπος είναι ευτυχισμένος με μία σταθερή σχέση, με την οικονομική ασφάλεια και το να έχει σκοπό στη ζωή του. Κάτσε… κάτσε… γιατί τώρα θα γελάσουμε… ή θα κλάψουμε… αναλόγως. Προσωπικά δεν έχω σταθερή σχέση. Τώρα που το σκέφτομαι πέρασαν κάποια χρόνια από τότε που είχα σταθερή σχέση. Μπακουράκι και του λόγου μου, με το γατί αγκαλιά κοιμάμαι άρα βαδίζω ολοταχώς προς τη δυστυχία. Δεύτερον δεν έχω οικονομική ασφάλεια. Για την ακρίβεια δεν έχω καθόλου λεφτά.  Μετακινούμαι με τα τρόλεϊ παράνομα, παίρνω μέρος στους διαγωνισμούς μπας και κερδίσω καμιά πρόσκληση να δω τη Δανδουλάκη δωρεάν και ψωνίζω  από τα ληγμένα του σούπερ μάρκετ που είναι πιο φτηνά. Τρίτον.. τώρα που το σκέφτομαι… δεν έχω κανένα σκοπό στη ζωή μου…! Τζίτζι μου μη γελάς, τα πράγματα είναι σοβαρά, είμαι ένας δυστυχισμένος!!! (κλαίει) Δε μπορώ Τζίτζι μου, συνέχισε μόνη σου την εκπομπή. Πάω να ρίξω λίγο νερό στα μούτρα μου να συνέλθω. (φεύγει κλαίγοντας)

Επέστρεψα, Τζίτζι μου, εδώ στις επάλξεις μου. Έχεις δίκιο. Δε χρειάζεται να στεναχωριέμαι. Υπάρχουν και μεγαλύτερα προβλήματα. Όπως αυτό που έγινε στη Βέροια. Του ‘πεσαν ενός τα κλειδιά μέσα σε έναν υπόνομο, προσπάθησε να τα βγάλει και κατά λάθος του έπεσε η σχάρα στον υπόνομο όπου έκοψε δύο καλώδια της ΔΕΗ. Με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο σκοτάδι η μισή Βέροια. Καταλαβαίνεις τον πανζουρλισμό; Και σε κεντρικό σημείο! Με καφετέριες! Γεμάτες κόσμο! Που εκείνη  την ώρα βλέπανε στις τηλεοράσεις ποδοσφαιρικό αγώνα! Αντιλαμβάνεσαι κατάρες που έφαγε ο ανθρωπάκος. Κι όλα αυτά επειδή του πέσανε τα κλειδιά. Έχεις δίκιο, Τζίτζι μου. Αυτά είναι προβλήματα…. 

(τρομοκρατημένος) Τζίτζι! Τζίτζι! Που είναι τα κλειδιά μου!; Εδώ τα είχα αλλά τώρα δεν είναι! Τζίτζι, τα κλειδιά μου! Τα έχασα! Μη γελάς μωρή! Θα κόψω το ρεύμα και θα βυθιστείς στο σκοτάδι! Βρες μου γρήγορα τα κλειδιά!!!


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος