Internal Interviews

Στέλιος Τσουκιάς @ Boem Radio

Boem Team


Ο Στέλιος Τσουκιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Από τα εννιά του ξεκίνησε τα πρώτα του μαθήματα στο αρμόνιο και στα 12 έπιασε την πρώτη του κιθάρα και ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του, προσπαθώντας να “βγάλει” τα τραγούδια που του άρεσαν τότε.

Έχοντας σπουδάσει Στατιστική και Μαθηματικά στη Σάμο και, στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, μετακομίζει στο Λονδίνο και δουλεύει σε μεγάλες εταιρείες, με στόχο να υποστηρίζει την μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από τη μουσική.

Αυτή την περίοδο, ετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, σε συνέχεια της κυκλοφορίας του πρώτου του album, “Ο Άγιος Ψεύτης”.

Την Κυριακή στις 21:00, ο Στέλιος Τσουκιάς θα βρεθεί στα μικρόφωνα του Boem Radio, με την κιθάρα του παρέα για ένα δίωρο με μουσικές και ιστορίες.

Photo Credits : Μπάμπης Τσουκιάς

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος