Agenda Music

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, μεγάλη συναυλία!

Boem Team

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει και φέτος στο Κηποθέατρο Παπάγου, με ένα καλοκαιρινό crossover πρόγραμμα. 

Ο πετυχημένος τενόρος, μαζί με την ορχήστρα του και εκλεκτούς καλεσμένους του την ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ και τους ΜOΤΤΕΤ, μας ταξιδεύει με επιλογές από το διεθνές και εγχώριο ρεπερτόριο, συνδυάζοντας μοναδικά αγαπημένες επιτυχίες, ευφάνταστες διασκευές, όπερα και κινηματογράφο. 

Από τον Φρανκ Σινάτρα, τον Αντρέα Μποτσέλι και τον Μισέλ Λεγκράν, στους μεγάλους έλληνες συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Μουζάκη, Μίμη Πλέσσα κ.α., μας καλεί σε μια μουσική περιπλάνηση γεμάτη νοσταλγία, συναίσθημα και άρωμα καλοκαιριού! 

INFO

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Τετάρτη 24 Ιουλίου

Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)

Τηλ.: 213 202 7185

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00 | ‘Ωρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 

10 ευρώ (προπώληση) | 12 ευρώ (ταμείο) | 

7 ευρώ (μειωμένα: Κάρτα του Δημότη, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ, 'Ανω των 65)

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Φωτογραφία αφίσας: Πάνος  Ζουλάκης | Γραφιστικά: Κατερίνα Γκούμα


Σύντομο Βιογραφικό

Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris). Εχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.

Το κοινό τον γνώρισε αρχικά από τη συνεργασία του με την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά το χειμώνα μας συστήθηκε … «αλλιώς», με μια σειρά παραστάσεων, σε διάφορες μουσικές σκηνές, αφιερωμένων στα αγαπημένα του ελληνικά και ξένα τραγούδια, ενώ το Μάρτιο συμμετείχε στο μεγάλο αφιέρωμα στο συνθέτη Γιώργο Μουζάκη, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής  Αθηνών.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος