Internal Interviews

Σπύρος Παρασκευάκος @ Boem Radio

Boem Team


Ο Σπύρος Παρασκευάκος πρόσφατα μας παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αγαπαμε» (χωρίς τόνο) σε στίχους και μουσική δικούς του και μοιράζεται την ερμηνεία του τραγουδιού με την Πωλίνα Λεσνέβσκαγια (lead singer του συγκροτήματος "The Zero Won"). Είναι το δεύτερο single, μετά το «Τραπεζάκι σαλονιού» (ντουέτο με την Ιωάννα Λέκκα), από το τρίτο του album που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Παράλληλα γράφει και την μουσική για την παράσταση "Ο Ορφέας στον Άδη" σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ανδρέου.

Ο Σπύρος Παρασκευάκος ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους έκφρασης, νέες φόρμες, νέα στοιχεία. Παίζει με τις μελωδίες και με τον πεζό λόγο με διάφορους τρόπους μέσα στα τραγούδια. Δημιουργεί το δικό του καλλιτεχνικό σύμπαν και μας εισάγει σε αυτό τον κόσμο με ιδανικό τρόπο. 

O Σπύρος Παρασκευάκος την Κυριακή 17/04/2022 στις 21:00, στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Παύλο Λάμπρου.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος