Point Of View

Smells Like Teen Spirit

Γιάννης Βλαχαντώνης

Πριν μπλέξει με την Courtney Love, ο μακαρίτης τραγουδιστής  των Nirvana, Kurt Cobain, ήταν σε μια σχέση με τη ντράμερ των Bikini Kill, Tobi Vail, που τον χώρισε αργότερα. 

Τέλος πάντων, η Tobi έβαζε ένα αποσμητικό που λεγόταν Teen Spirit. 

Η τραγουδίστρια της μπάντας η Kathleen Hanna μιλούσε για τον Kurt και το άρωμά της επάνω του που είχε ως αποτέλεσμα ένα ιδιόμορφο graffiti στο δωμάτιο του Cobain μια μέρα. 

Όπως εξήγησε η ίδια η Hanna, μια νύχτα κατέληξε στο διαμέρισμα του Cobain και “και ήμουν ένα μάτσο σκατά. Πήρα ένα μαρκαδόρο και έγραψα σε όλους τους τοίχους της κάμαράς του – ήταν νοικιασμένο οπότε ήταν κάπως ύπουλο αυτό που έκανα. Λιποθύμησα με τον μαρκαδόρο στο χέρι και ξύπνησα με χανγκόβερ”. 

Έξι μήνες αργότερα, ο Kurt τηλεφώνησε στην Kathleen για να ρωτήσει αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιες από τις μουτζούρες του τοίχου σαν στίχους τραγουδιού. "Σκέφτηκα, πώς θα χρησιμοποιούσε το ‘Kurt Smells Like Teen Spirit’ ως στίχο;" πρόσθεσε.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος