Agenda Music

Σαββατοκύριακο στο Μπαράκι της Διδότου

Boem Team

Κατερίνα Ζαβογιάννη | Τερέζα Κόνιαρη [Σάββατο 18.06]

Οδυσσέας Κουμάτος | φιλική συμμετοχή Μαριλιάνα Ρηγοπούλου [Κυριακή 19.06]

« Στου δρόμου τα μισά… »

Στις 19 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30μ.μ θα λάβει χώρα η μουσική παράσταση του πιανίστα Οδυσσέα Κουμάτου με τίτλο: « Στου δρόμου τα μισά… » και φιλική συμμετοχή της σοπράνο Μαριλιάνας Ρηγοπούλου στη Μουσική Σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου».

Στου δρόμου τα μισά, εκεί που απόμειναν μονάχες οι συγχορδίες σαν μικρά απροστάτευτα κορίτσια, σαν τη μικρή Ραλλού που την έπαιξαν στα ζάρια στην άκρη του γιαλού. 

Εκεί που δέκα παλικάρια έστησαν χορό κι ένας φθινοπωρινός σκύλος γιάτρευε τις πληγές του απ’ τ’ άχραντα μυστήρια του έρωτα.

Εκεί που ο Άμλετ μιας παράξενης Σελήνης έλεγε τον τελευταίο δραματικό του μονόλογο, εκεί που η νύχτα έμελλε να ήταν η τελευταία και μια παρθένος προσευχόταν για την άδικη μοίρα της.

Εκεί που τα βουνά ήταν μενεξεδένια κι ένα σπασμένο καράβι άξαφνα και απροσδόκητα βγήκε στη στεριά.

Εκεί στου δρόμου τα μισά, στο μεσοστράτι, όπου ο ουρανός δεν έχει άκρη, εκεί θα συναντηθούμε για να συστηθούμε ξανά, για να μοιραστούμε ξανά, για να  πονέσουμε ξανά, για ν’ αγαπήσουμε ξανά, για να γεφυρώσουμε το χάσμα.

Εκεί σ’ αυτού του δρόμου τα μισά κάποιο μινόρε περιμένει υπομονετικά να μοιραστούμε τις αλήθειες μας. 

Το μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι

barakididotou@gmail.com

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3642990


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος