Agenda Music

Σαββατοκύριακο στο Μπαράκι της Διδότου

Boem Team

Παρασκευή 25 Φεβρουρίου

Βαγγέλης Μαχαίρας

Ο Βαγγέλης Μαχαίρας έρχεται για μία ακόμη Παρασκευή στο Μπαράκι της Διδότου, να μας παρουσιάσει καινούργια αλλά και παλιότερα τραγούδια του, μετά την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου με τίτλο «Τα χέρια» (εκδόσεις Μετρονόμος).

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες του τα τελευταία χρόνια:

Γιώργος Μάκρας, κιθάρα-τραγούδι

Δήμητρα Μπουλούζου, βιολί-τραγούδι

Δέσποινα Ραφαήλ, τραγούδι

Γιάννης Πλαγιανάκος, κοντραμπάσο

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήριο: 8 ευρώ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 

Κατερίνα Ντίνου

Την Κατερίνα Ντίνου υποδέχεται ξανά το ατμοσφαιρικό μπαράκι της Διδότου, σε άλλη μια ξεχωριστή μουσική βραδιά!

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, η χαρισματική ερμηνεύτρια κι ένας εξαίρετος πιανίστας σε "Ένα παιχνίδι για δύο" έρχονται με μια απέραντη λίστα από λατρεμένες μελωδίες. Η Κατερίνα Ντίνου (τραγούδι, κιθάρα, μπαγλαμαδάκι) και ο Ανδρέας Βουδούρης (πιάνο), “συνθέτουν” ένα εκρηκτικό δίδυμο, που μας ταξιδεύει αυθεντικά στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Ώρα προσέλευσης 22.00

Ώρα έναρξης: 22.30

Εισιτήριο: 8 ευρώ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 

Ελένη Λαγού

Η Ελένη Λαγού είναι μια νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια. Με τα τραγούδια της, επικοινωνεί με το κοινό της, τους μεταφέρει συναισθήματα και εικόνες. Το ρεπερτόριο της έχει επιρροές από έντεχνα και ροκ στοιχεία και περιέχει, εκτός από τις δικές της δημιουργίες και αρκετές διασκευές από αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου θα εμφανιστεί στο "Μπαράκι της Διδότου", σε μία μουσική διαδρομή.

Λίγα λόγια:

Η Ελένη Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Εύβοια. Από τα 18 της  ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι, συμμετέχοντας σε μουσικές εκδηλώσεις. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τελευταίο της single  με τίτλο: "Φως", με την συμμετοχή της παιδικής χορωδίας Σπύρου Λάμπρου, υπογράφοντας μουσική & στίχους. Σύντομα θα κυκλοφορήσει ο πρώτος της δίσκος με τίτλο "Κάτι να δώσω", από τον Μετρονόμο. Μεταξύ άλλων, θα περιέχεται και το τραγούδι: "Τι να πω και εγώ" που έχει κυκλοφορήσει στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες και έχει τύχει μεγάλης αποδοχής.

Μαζί της οι:

Σταύρος Παργινός: βιολοντσέλο

Ηλιάνα Φιλέα: πιάνο

Ώρα έναρξης: 20.30

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Το μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι

barakididotou@gmail.com

Τηλ. κρατήσεων: 210 3642990

Σύμφωνα με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, η είσοδος γίνεται με επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. 

Ο αέρας του χώρου μας φιλτράρεται και καθαρίζεται από ιούς, σωματίδια και αέριους ρύπους με τη χρήση συσκευών καθαρισμού αέρα.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος