Agenda Music

Rosey Blue & Panos Birbas

Boem Team

Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, η Rosey Blue και ο Panos Birbas συναντιούνται στην ατμοσφαιρική σκηνή του Red Jasper, μετά από πολύ καιρό, έχοντας στις αποσκευές τους κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και κομμάτια αγαπημένων τους καλλιτεχνών που τους επηρέασαν όλα αυτά τα χρόνια.

Επηρεασμένοι και οι δυο τους από τη folk και τη rock σκηνή των 60’s και των 70’s και τραγουδοποιούς και μπάντες όπως οι Bob Dylan, Leonard Cohen, Pink Floyd, Beatles, Tom Waits, Joni Mitchell, The band, Neil Young αλλά και από νεότερους και σύγχρονους όπως οι Jack White, Laura Marling, Tindersticks, Walkabouts, Blues Pills, Bonnie Prince Billy, Rosie Carney, Lola Marsh και πολλούς ακόμα, ενώνουν τις φωνές τους σε μια ζωντανή σύμπραξη, στην οποία θα μας παρουσιάσουν τραγούδια καθαρά και αφιλτράριστα, απογυμνωμένα και ακουστικά, έτσι όπως οι ίδιοι τα δημιούργησαν, με πάντα παρούσα την αγάπη τους που συνδυάζει τον μυστικισμό, τον έρωτα, τη μητέρα γη, τον θάνατο και τους αστερισμούς από τη μεριά της Rosey Blue και των ήχων της πόλης, του απόηχου της κοινωνικής διαμόρφωσης , της ζωής και των δρόμων που αυτή παίρνει από τη μεριά του Πάνου Μπίρμπα. Όλα αυτά μαζί δεμένα και συνδεδεμένα , όπως η ύλη και το πνεύμα.

Μαζί τους στο τσέλο και στο μαντολίνο ο Σταύρος Παργινός.

photos by Mariza Kapsabeli 

Rosey Blue & Panos Birbas

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Ώρα παράστασης: 21:30 μ.μ.

Εισιτήρια: Γενική Είσοδος 10€

Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr 

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλ: 2108822551 

Email: info@redjaspertheatre.gr

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια.

Μέτρα Προστασίας:

Το Red Jasper Cabaret Theatre έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και λειτουργεί με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα. 

Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.

Το Red Jasper Cabaret Theatre λειτουργεί ως χώρος αμιγώς εμβολιασμένων.

Κατά την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου.

Για την αποφυγή συνωστισμού οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα από κάθε παράσταση.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος