Agenda Music

Regina @ Half Note Jazz Club

Boem Team

Η μοναδική Regina, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνοδεύουν, έρχεται και πάλι, για μια ιδιαίτερη παράσταση, μια παράσταση – εμπειρία, στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για μια μοναδική βραδιά, την Πέμπτη 23 Μαρτίου.   

Η συνθέτης-στιχουργός και ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με παλαιά και καινούργια τραγούδια, που γεννήθηκαν από τη συνεργασία της με τον συνθέτη και μουσικό Βασίλη Ρακόπουλο.

Όσοι παρακολουθούν την μουσική πορεία της Regina γνωρίζουν ότι τους περιμένει ένα βράδυ πλούσιο σε ήχους Jazz, Blues, Rock και Latin, με στίχους βαθιά προσωπικούς που ξαφνιάζουν, αγγίζουν και συγκινούν.

Αυτοί που θα την πρωτοακούσουν  θα ζήσουν ένα ιδιαίτερα μελωδικό και ποιητικό ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις, απολαμβάνοντας την εξαιρετική ποιότητα των τραγουδιών της.

Η Regina στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Πέμπτη 23 Μαρτίου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί :

Ρεγγίνα – Φωνητικά

Γιάννης Παπαδόπουλος – Πιάνο

Βασίλης Ρακόπουλος – Κιθάρα

Αντώνης Λαδόπουλος – Σαξόφωνο

Κωστής Βήχος – Μπάσο

Γιώργος Λειβαδάς – Ντραμς

Info 

REGINA

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 

21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 10€

Εισιτήρια προπωλούνται: viva.gr, halfnote.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος