Agenda Music

Rap & Classic

Boem Team

Η κλασσική Μουσική ραπάρει όταν έχει κέφια.  Με ευφάνταστους συντελεστές τον γνωστό Raper MCYinca… την performer Μάγδα Μαυρογιάννη και την μουσικό Μαρία Μιχαλοπούλου.  Μια δυνατή ιδέα.  Μια δυνατή συνεργασία για την ημέρα της Μουσικής.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 6 μ.μ. σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους στη Βιβλιοθήκη  του Μεγάρου Μουσικής -Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος.

Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη Performance για την ξεχωριστή ημέρα της Μουσικής… όχι μόνο γιατί σηματοδοτεί την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, αλλά γιατί γιορτάζει ολόκληρη η Ευρώπη, με συναυλίες και πλούσιες εκδηλώσεις σε ιδέες και θέματα. 

Η δική μας ιδέα έχει θέμα το Rap και την Κλασσική Μουσική.

Ένα ιδιαίτερο ανατρεπτικό πάντρεμα μελωδιών ήχων και λόγου, που δίνει έμφαση στο ρυθμό.  Οι νεαροί μουσικοί παίζουν τα κομμάτια τους στα κλασσικά όργανα και ο Ράπερ σπάει τη φόρμα … ραπάρει με το μπάσο του με νότες και στίχους που μιλούν για την αγάπη της μουσικής και τον ερχομό του καλοκαιριού, που σηματοδοτεί την ελευθερία κυρίως για τα παιδιά και τους νέους που κατεβάζουν τα ρολά, κλείνουν τα βιβλία και ανοίγουν ένα παράθυρο στον ήλιο και στη θάλασσα.

Μέσα από το συναίσθημα της γιορτής, θα ελευθερώσουμε την Κλασσική Μουσική, θα δώσουμε έμφαση στους στίχους και στις ρίμες με την rap μουσική, τον αυτοσχεδιασμό, μια γκράφιτι προβολή και την διαδραστική συμμετοχή του κοινού.

Συντελεστές:

MC Yinca:  Ράπερ, Performer

Μάγδα Μαυρογιάννη: Iδέα, Κείμενο, Σκηνική Επιμέλεια, Παρουσίαση

Μαρια Μιχαλόπουλου:  Μουσική παρουσίαση και διδασκαλία με το φωνητικό σύνολο «Καλλιτεχνήματα» και νέους πιανίστες, κιθαρίστες, τραγουδιστές

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος