Agenda Music

Πρωτοχρονιά με τους Γιαγκίνηδες


Πρωτοχρονιά στον «Σταυρό του Νότου» με ένα τεράστιο γλέντι από τους Γιαγκίνηδες!

Ένα χορευτικό «απελευθερωτικό» ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με το αρχοντό-ρεμπετο-λαϊκό σχήμα που έχει κατακτήσει τις καρδιές και τα ακουστικά των νέων σε όλη την Ελλάδα.

Νεαροί ρεμπέτες, πολυτάλαντοι, γεμάτοι ενέργεια, οι ακούραστοι Γιαγκίνηδες, ξεκίνησαν από το μετερίζι των καλλιτεχνών του δρόμου και έχοντας ως όπλο την εργατικότητα και το ταλέντο τους έφτασαν στο σημείο να γεμίζουν μαγαζιά και θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Παίζουν και τραγουδούν οδηγώντας το κοινό μέσα από ρετρό μουσικά μονοπάτια στην χαρά, τη διασκέδαση, το χορό και την ψυχαγωγία. Ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν με ένα γεμάτο θέατρο Ρεματιάς, συνέχισαν ταξιδεύοντας την επικράτεια από άκρη σε άκρη και πλέον καταλήγουν στην Αθήνα για να κλείσουν τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα: 

Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτοχαρακτηρίζονται ως ρεμπετικολαϊκοπαραδοσικό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται να εξελιχθούν στο νέο «μεγάλο όνομα» του ρεμπέτικου στη μουσική βιομηχανία, πράγμα που τα μέλη του γκρουπ, Σπύρος Ζήσης και Παναγιώτης Σικλαφίδης, χτίζουν μέρα με τη μέρα. Το όνομα του σχήματος είναι εμπνευσμένο από την μικρασιάτικη λέξη «Γιαγκίνι» που στην γλώσσα των ρεμπετών σημαίνει φλόγα στην καρδιά, ερωτική κάψα και πάθος.

Οι Γιαγκίνηδες μετά τις δύο sold out βραδιές τους στο Σταυρό του Νότου Plus, υπόσχονται πως η τρίτη φορά θα είναι και η καλύτερη. Έτσι η πρώτη εμφάνιση του 2023 θα τους βρει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού, στη 01:00 ακριβώς, όπως λένε και οι ίδιοι «για ένα τεράστιο γλέντι»!

Facebook event

Με μια ματιά:

Συναυλία: Ρεβεγιόν με τους Γιαγκίνηδες | Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή

Ημερομηνία: 31.12 – 01.01 (λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου)

Χώρος: Κεντρική Σκηνή – Σταυρός του Νότου

Ώρα προσέλευσης: 00:30 | Ώρα έναρξης: 01.00

Γενική Είσοδος: 12 €   (Αφορά την είσοδο στον χώρο) 

Κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι: Τηλέφωνο 210 9226975

Online διάθεση εισιτηρίων

Press & Info:  Action Εστί | Artist & Event Management 

Οργάνωση Παραγωγής: Musayeta  Entertainment


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος