Πρόσωπα της αγάπης, όπως τάθελεν η ποίησις μου

Boem Team

Ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ερωτικά ποιήματα  του Κωνσταντίνου Καβάφη από τη συλλογή Πρόσωπα της αγάπης, όπως τάθελεν η ποίησις μου. Πάσχα - Κυριακή 2 Μαΐου 18.00

Ο Δημήτρης Καταλειφός επέλεξε για την ημέρα της αγάπης, το Πάσχα να  διαβάσει  ερωτικά ποιήματα  του Κωνσταντίνου Καβάφη από τη συλλογή  «Πρόσωπα της αγάπης, όπως τάθελεν η ποίησις μου» . 

Τα ερωτικά ποιήματα του Κ. Καβάφη συναντούν   γυναικείες φωνές  από το διεθνές ρεπερτόριο σε μοναδικές ερμηνείες  ερωτικών τραγουδιών . 

Με τον Δημήτρη Καταλειφό  συνεχίζει το  Δημοτικό θέατρο Πειραιά την διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις  με τα λογοτεχνικά ταξίδια ως podcasts  μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από  το Kανάλι 1-  Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά  στους 90.4. 

Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές  συναντήσεις - αφηγήσεις , έχουν  διάρκεια  περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε προσκεκλημένου. 

Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!

Αφηγήσεις - πρόγραμμα

Ακολουθούν οι συγγραφείς:

* Θεοδόσης Μίχος  Η Αλκμήνη και οι άλλοι εκδόσεις KEYBOOKS -  9/5

* Ηρώ Σκάρου  Η ζωή όπως είναι εκδόσεις Κέδρος -  16/5

* Χρήστος Χωμενίδης  Ο βασιλιάς της  εκδόσεις Πατάκη  - 30/5

Η  διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις » πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο  Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου (18.00)


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος