Agenda Music

Piensa En Mi

Boem Team

Οι Mottet προετοιμάζουν το έδαφος για το φθινόπωρο, με το συγκινητικό και εμβληματικό  τραγούδι του Μεξικανού  Agustín Lara που γράφτηκε το 1936, Piensa En Mi. Ένα τραγούδι που απογείωσε με την ερμηνείας της η Luz Cazal στη ταινία του Αλμοδοβαρ «Ψηλά τακούνια». 

Piensa en mi, μας τραγουδά η Natalia Soledad Petsalis, μια υπέροχη ερμηνεύτρια, με καταγωγή από την Αργεντινή που ζει στην Ελλάδα, είναι η μόνη που θα μπορούσε να αποδώσει τους στίχους τόσο εκφραστικά! 

Piensa en mi, οι Mottet, το γνώριμο ορχηστρικό τρίο, «συνοδεύουν» με λυρισμό και φινέτσα την νέα αυτή εκδοχή του τραγουδιού

Ένα φωτεινό και ατμοσφαιρικό βίντεο, που έχει γυριστεί στον πανέμορφο κήπο του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας, που  μας θυμίζει την δύναμη και την ομορφιά που κρύβει ένα βλέμμα, μια αγκαλιά, ένα νεύμα…


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος