Agenda Music

Philipp Weiss & Στάθης Άννινος | DarkLight

Boem Team

O βραβευμένος τραγουδιστής και βοκαλίστας Philipp Weiss και ο πολυδιάστατος πιανίστας και συνθέτης Στάθης Άννινος,  μας καλούν σε δύο μοναδικές βραδιές στη σκηνή του  Half Note Jazz Club, τις Τετάρτες 1 & 29 Νοεμβρίου!  

Ένα υπέροχο μουσικό ατμοσφαιρικό ταξίδι από το σκοτάδι και την αγωνία της ανθρώπινης ύπαρξης έως το φως, τη συνύπαρξη, την αγάπη, μέσα από τις υπέροχες μελωδίες του Robert Schumann και τους ποιητικούς στίχους του Philipp Weiss.

Η ελευθερία, η πολύπλευρη αυτοσχεδιαστική προσέγγιση του Στάθη Άννινου και οι ευφάνταστοι μουσικοί βοκαλισμοί του Philipp Weiss, δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό μουσικών στυλ με αποχρώσεις Jazz, Κλασικής, Ποπ και World μουσικής.

Προσεγγίζοντας με ευρηματικότητα, σεβασμό, ειλικρίνεια αλλά και πάθος τη μουσική του Schumann, οι δύο καλλιτέχνες άλλοτε συγκινούν και άλλοτε εντυπωσιάζουν.

Την set list συμπληρώνουν κομμάτια των Beatles, καθώς και original του Philipp Weiss. 

Λίγα λόγια για τον Philipp Weiss 

Ο Philipp Weiss είναι vocal artist, στιχουργός, συνθέτης και καθηγητής φωνητικής με μακρά και πολύπλευρη παρουσία στη διεθνή μουσική σκηνή. Έχει αναγνωριστεί ως ο πρώτος διεθνώς καταξιωμένος Γερμανός τραγουδιστής της jazz και έχει διδάξει φωνητική jazz και μεθοδολογία ως Λέκτορας στη σχολή Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Μονάχου. Από το 2018 εμφανίζεται επίσης ως κλασικός τραγουδιστής του Ληντ (romantic Lied). Ως καλλιτέχνης της jazz, έχει περιοδεύσει στην Ευρώπη, καθώς επίσης στις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις του φημισμένου Schauspielhaus Bochum. Τόσο ως μουσικός καλλιτέχνης όσο και ως εκπαιδευτικός, συναρπάζεται και εμπνέεται από τις ανεξάντλητες δυνατότητες της μουσικής, ενώ για δύο και πλέον δεκαετίες έχει αφιερωθεί στη βελτιστοποίηση της φωνής ως μουσικού οργάνου και στη διερεύνηση της πνευματικής της διάστασης. Το 2018, παρουσίασε το τελευταίο του σεμινάριο με τίτλο “Η 4η Διάσταση στο Τραγούδι». Ο Philipp Weiss σπούδασε κλασική και jazz φωνητική στο Richard Strauss Conservatorium και αργότερα ακολούθησε ιδιωτικές μουσικές σπουδές στη Ρωσία τις ΗΠΑ. Έχει λάβει σειρά βραβείων όπως τα ακόλουθα: «Young Generation Jazz Award» (Γερμανία), «Music Prize Of The Concert Association» (Γερμανία) και «Bavarian Arts Promotion Prize» (Βαυαρία). Το 2015 ήταν υποψήφιος για το βραβείο ECHO JAZZ German στην κατηγορία Καλύτερος Άντρας Τραγουδιστής. 

Info

PHILIPP WEISS – ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΝΙΝΟΣ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 & 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 12€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com, halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος