Agenda Music

Petros Klampanis Trio | Homage to Wayne

Boem Team

Μετά το εκπληκτικό sold-out Homage to Miles που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ο διακεκριμένος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης επιστρέφει στη σκηνή του Half Note με το αγαπημένο του τρίο. Μαζί του θα βρίσκονται ο εξαιρετικός πιανίστας Kristjan Randalu και ο εκρηκτικός ντράμερ Ziv Ravitz.

Αυτή τη φορά, το τρίο θα παρουσιάσει ένα συναρπαστικό αφιέρωμα στον Wayne Shorter, έναν από τους σημαντικότερους σαξοφωνίστες και συνθέτες στην ιστορία της jazz. Ο Shorter, γνωστός για την πρωτοποριακή του προσέγγιση, τις ευφάνταστες συνθέσεις και παίξιμο, έχει συνθέσει έργα που διασχίζουν γενιές, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όχι μόνο των μυημένων “τζαζόφιλων”, αλλά και του ευρύτερου κοινού,

Το τρίο του Κλαμπάνη, με τον ιδιαίτερο ήχο και την ευαισθησία του, υπόσχεται να αναδείξει την πολυδιάστατη μουσική κληρονομιά του Shorter από μια απρόσμενη οπτική γωνία. Μια βραδιά γεμάτη με τον γοητευτικό ήχο του τρίο, συνδυασμένη με την λιτή αισθητική του Shorter, που θα ενθουσιάσει τόσο τους λάτρεις της jazz όσο και το ευρύ κοινό.

Μην χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Wayne Shorter από τον Πέτρο Κλαμπάνη και το τρίο του. Επισκεφθείτε το more.com για να κλείσετε τη θέση σας!

ΙNFO

Πέτρος Κλαμπάνης Group

HOMAGE TO WAYNE

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 21.30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές Εισιτηρίων: από 15€

Προπώληση: more.com

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Μια παραγωγή της ΠΚmusic

Επικοινωνία - Προβολή στα Μedia: Zuma Communications

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος