Internal Interviews

Πέγκυ Καραμπάτου @ Boem Radio

Σάκης Σακελλαρίου


Την  λένε Πέγκυ Καραμπάτου, είναι...όσο είναι... αφοσιωμένη μητέρα μιας υπέροχης κόρης, φιλόλογος, συγγραφέας, ψυχολόγος…..ονειροπόλα στον δικό της κόσμο και ρεαλίστρια όταν πρέπει. Νοσεί εδώ και πάνω από 13 χρόνια με Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία. Ίσως να μην γίνει ποτέ καλά, αλλά εγώ ξέρω ότι είναι καλά. Η ψυχή της είναι δυνατή και η καρδιά της, αγαπάει και συγχωρεί. Είναι μια γυναίκα μιας εποχής, που οι ρυθμοί και οι άνθρωποι δεν είναι δίκαιοι, είναι εγωιστές και μοναχικοί μέσα σε τόσο πλήθος…..δεν είναι πάντα όμορφοι μέσα τους, δεν είναι αληθινοί….μα είναι η ζωή τους, η καθημερινότητα τους. Και αποφάσισε για εκείνη και για εκείνους που αγαπάει, μα και για εκείνους που δεν μπορούν μόνοι τους ή δε αγαπήθηκαν ποτέ, να τα αλλάξει όλα…..μα όλα; Ναι όλα….και ένας μόνο μπορεί να το κάνει θα με ρωτήσετε;

Είναι μέλος, εθελόντρια και αρωγός συλλόγων και φορέων με θέμα τον καρκίνο στην Ελλάδα και ας ζει στο εξωτερικό. Άλλωστε ο καρκίνος δεν γνωρίζει σύνορα. Εργάζεται και στα δυο της επαγγέλματα, ασχολείται με την τέχνη της, που της δίνει άλλα χρώματα όταν πρέπει. Αρθρογραφεί και συγγραφεί….συνθέτει και ονειρεύεται. Λατρεύει την μαγειρική…..και όπως λέει η ίδια "μου αρέσει το φαγητό και ανακατεύω τις παλιές συνταγές με την νέα μόδα γεύσεων. Μεγαλώνει την κόρη της όπως η ίδια δεν μεγάλωσε….άλλοτε είναι η μαμά της και άλλοτε γίνεται εκείνη η μαμά της….το παιδί της, σήμερα 15 χρονών, από προστατευόμενη της έγινε προστάτιδα της…..την καμαρώνει και μαζί της κι εμείς ... ένα αθόρυβο παιδί, που ξέρω πως θα γίνει μια δυνατή γυναίκα κάποτε, γεμάτη αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο γιατί έχει δίπλα της την Πέγκυ. Όπως την είχα κι εγώ διπλά μου όπως την έχω κάθε φορά που την χρειάζομαι ... σαν φίλη σαν ψυχολόγο...σαν την Πέγκυ.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, 21.00 - 23.00, θα έχω την χαρά να την φιλοξενήσω στην εκπομπή μου και να συζητήσουμε για την Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας που μας πέρασε αλλά και όχι μόνο. Και ελπίζω πως σε αυτή την διαδρομή θα είναι συχνά μαζί μας  παρεμβαίνοντας και  δίνοντας μας τις πολύτιμες συμβουλές της όπως κάνει πάντα με το χαμόγελο και την αγάπη της.   

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος