Internal Interviews

Πάνος Μπίρμπας @ Ραδιοτυπίες

Γιάννης Αντωνόπουλος


Την Παρασκευή 15/12 ο Πάνος Μπίρμπας θα βρίσκεται στα μικρόφωνα του Boem Radio και στην εκπομπή Ραδιοτυπίες στις 21:00, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του 2ου ολοκληρωμένου του άλμπουμ "Finchley Road". 

Εκτός από τα τραγούδια θα μιλήσουμε για τα θέματα που βρίσκονται πάντα στους στίχους του: τον έρωτα, την απώλεια, τη φυγή, την ελευθερία καθώς και για τις 2 πόλεις που τον έχουν εμπνεύσει στα 2 προσωπικά άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει: Την Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.


Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου CD “Mournful” και σχεδόν ένα χρόνο μετά το single “Room 7”, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του ολοκληρωμένο αλμπουμ “FINCHLEY ROAD”.

Κάθε ένα από τα δέκα βιωματικά τραγούδια του δίσκου περιγράφει και μια ξεχωριστή ιστορία, με φόντο την πόλη του Λονδίνου, με την ηχογράφηση τους να γίνεται στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο.

Την μουσική και τους στίχους όλων των τραγουδιών υπογράφει ο ίδιος ο Πάνος Μπίρμπας.

Facebook Page

Twitter

Instagram


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος