Agenda Music

Παναγιώτης Τερζάκης | Good Tidings

Boem Team

Αγαπητοί φίλοι- παλιοί και νέοι! 

Στο νέο αυτό EP θα ακούσετε 5 τραγούδια που αγαπώ πολύ, σε ελληνικούς στίχους δικούς μου! Μελωδίες αγάπης, αισιοδοξίας, ευγνωμοσύνης για όλα όσα μου έχουν προσφερθεί- για την καλοσύνη και την αποδοχή! Σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς που τα νέα είναι συνήθως άσχημα και απαισιόδοξα, εύχομαι αυτά τα τραγούδια να σας δώσουν μία νότα φωτός και ελπίδας. Για αυτό και ο τίτλος “Good Tidings!” που σημαίνει «Καλά μαντάτα!» («καλά νέα!»).

Καλή ακρόαση!

Με αγάπη κι εκτίμηση, Παναγιώτης

Κυκλοφορεί σε όλες τις μεγάλες μουσικές πλατφόρμες.


Auld Lang Syne  (παραδοσιακό σκωτσέζικο για το νέο έτος)

Χίλιες ευχές  (Auld Lang Syne)*

In the Bleak Midwinter (G. Holst/C.Rossetti)

Στον βαθύ χειμώνα (In The Bleak Midwinter) *

Amazing Grace (παραδοσιακό/J.Newton, arr. P.Terzakis)

Ερμηνεία, κιθάρα, ενορχήστρωση: Παναγιώτης Τερζάκης

* Original Greek lyrics/πρωτότυποι ελληνικοί στίχοι: Panayotis Terzakis (c) &(p) 2020-23.

All Rights Reserved. Recorded at Temple Studio by Panagiotis Kolokotronis, except track 1: Subway Studios by Vangelis Sapounas

Ο Παναγιώτης Τερζάκης τραγουδά, παίζει, γράφει, συνθέτει, αφουγκράζεται. Πολύπλευρος vocalist, με ιδιαίτερο χρώμα και φωνητική προσαρμοστικότητα τραγουδά μουσικές του Κόσμου σε πολλές γλώσσες. Νέες συνθέσεις, κλασικό και avant garde αλλά και folk-world ρεπερτόριο, art songs, gospel και spirituals, jazz evergreens αποτελούν τη φωνητική παλέτα του Παναγιώτη. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα project, συναυλιών, ηχογραφήσεων και θεατρικών στην Ευρώπη, την Αμερική και την Κίνα. Έχει επιμεληθεί και έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα.           

Έχει εκδώσει 3 προσωπικά άλμπουμ και έχει συμμετάσχει και σε άλλα CD albums, βιβλία/CD και singles: “Far Away Land” (2009, Goldistor) – “Free” (2012, Ddigital EP) – «Οι μπαλάντες της Νόνης» Τάσου Καρακατσάνη (2016, Οδός Πανός)- «Ο ζητιάνος και η χρυσή κλειδαρότρυπα» Γιώργου Περιστέρη  (2017, Subways Music)- «Η καρδιά του βασιλιά» Νίκου Ξανθούλη/Μαριβίτας Γραμματικάκη (2018, εκδόσεις Καλέντη), –«Μια κόρη από την Αμοργό» (2018, Digital single)- «Μικρή Σουίτα σε κόκκινο μείζον» Γιάννη Μυγδάνη/Γιάννη Ρίτσου (2020, Protasis),  “Αποκαθηλώσεις” Τάσου Καρακατσάνη/Χρυσάνθης Χατζή (2021, Οδός Πανός), “Edgar Allan Poe/The Raven” Δημήτρη Κογιάννη (2022, εκδόσεις Μικρός Ήρως), “Good Tidings!” (2023, Panayotis Terzakis).

Περισσότερα στο panayotisterzakis.com

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος