Internal Interviews

Παναγιώτης Γεωργούλας, Κέλλυ Νικηφόρου @ Boem Radio

Νάγια Παπαπάνου


Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00, φιλοξενούμενοι της Βεγγέρας ο Παναγιώτης Γεωργούλας,  σκηνοθέτης του «Κόψε – Κόψε» ή «Όταν οι γκοτζίλες εξανθρωπίζονται» μαζί με την ηθοποιό της παράστασης Κέλλυ Νικηφόρου.

Ο Παναγιώτης Γεωργούλας τον Μάϊο του 2017 διετέλεσε βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Το Σχοινάκι» της Νάντιας Δρακούλα σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου στο Εθνικό Θέατρο. Την περίοδο 2017/2018 συνεργάστηκε με τον Γιάννη Χουβαρδά στη παράσταση «Κάζιμιρ και Καρολίνα» του Έντεν φον Χόρβατ στο BIOS στον ρόλο του Κάζιμιρ. Το ίδιο καλοκαίρι στο Μουσικό Δράμα του Igor Stravinsky «Ιστορία του Στρατιώτη»  που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου,σε σκηνοθεσία Χριστόφορου Χριστοφή .Τον Μάρτιο του 2019 συμμετείχε στην performance «MAINSTAGE» της Έλενας Αντωνίου σε σκηνοθεσία της ίδιας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και στην  παράσταση «Πεθαίνω σαν Χώρα» του Δημήτρη Δημητριάδη, σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη.

Φέτος κάνει την πρώτη του σκηνοθεσία με το κείμενο του Θανάση Τριαρίδη «Κόψε – Κόψε» ή «Όταν οι γκοτζίλες εξανθρωπίζονται» και μαζί του συμπράττουν η Κέλλυ Νικηφόρου και η Ιωάννα Αγγελάκη, δύο νεαρές και ταλαντούχοι ηθοποιοί που ξεχωρίζουν. 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος