Agenda Music

Παναγιώτης Αυγερινός, Νίκη Γρανά & Αλέξανδρος Δάικος live!

Boem Team

Του  ‘90 οι εκδρομείς ...

Ο Παναγιώτης Αυγερινός, η Νίκη Γρανά και ο Αλέξανδρος Δάικος, τρεις τραγουδοποιοί της νέας γενιάς με ξεχωριστές πορείες στο χώρο, συμπράττουν επί σκηνής σε μια παράσταση αποτελούμενη από τραγούδια δικά τους, αλλά και τραγούδια που τους επηρέασαν.

Με παρουσία δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βαγγέλη Γερμανό, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη, Χρήστο Δάντη (Παναγιώτης Αυγερινός) Φίλιππο Πλιάτσικα, Πυξ-Λαξ, Μίλτο Πασχαλίδη (Νίκη Γρανά), Λεωνίδα Μπαλάφα, Βασίλη Προδρόμου ( Αλέξανδρος Δάικος ). 

Με κλασικά ροκ, λαϊκά, παραδοσιακά, αλλά και τραγούδια από την σύγχρονη σκηνή συνθέτουν ένα πρόγραμμα πρωτότυπο με χαρακτηριστικό ήχο και ύφος.Ανάμεσά τους τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους και τον επερχόμενο του Παναγιώτη, διασκευές αλλά και ακυκλοφόρητα της Νίκης και πρωτότυπα τραγούδια του Αλέξανδρου.Με ιδέα τη σύμπραξη, τη συνδημιουργία και τη συνεργασία δημιουργούν μια παράσταση που θα προβληματίσει, θα ψυχαγωγήσει και θα ενδιαφέρει.

Επί σκηνής μαζί τους οι:

Κυριάκος Πέτρου-βιολί

Παντελής Πέτρου-μπάσο

Νικόλας Αυγερινός-τύμπανα

Special Guests : Νένα Μεντή, Γιάννης Ζουγανέλης 

Νίκος Τσαούσης : οργάνωση παραγωγής 

9 & 16 Φεβρουαρίου στο Faust

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 7€ χωρίς ποτό

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

Faust

Καλαμιώτου 11

Τ. 210 3234095 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος