Point Of View

Ουστ Απο ’δω Βρομόσκυλο!

Boem Team

Όπως πολύ σωστά μου ’χει πει παλιότερα φίλη μου (σύγχρονη φιλόλογος τύπου... Carrie Bradshaw) περιμένοντας στη σειρά για να διασκεδάσουμε ως γνήσιοι Νεοέλληνες σε κάποιο απ’ τα club της Παραλιακής, τα ξέκολα μπαίνουν παντού! Έχουν άμεση πρόσβαση όπου κι αν πηγαίνουν χωρίς κανείς και τίποτα να μπορεί να τα εμποδίσει... και καθώς φαίνεται είχε απόλυτο δίκιο!

Θα τα βρεις στη Λυρική Σκηνή (επηρεάστηκαν απ’ το πρότυπο τους τη Μαρίνα Κουντουράτου των «Δύο Ξένων»), στο Μέγαρο Μουσικής (στη συναυλία της Μαρινέλλας), πάνω στα τραπέζια (εννοείται...) των σκυλάδικων (ταιριάζουν και με το περιβάλλον!) αλλά και να τραβούν τα βλέμματα καθώς διασχίζουν τα «πνιγμένα» από κόσμο πεζοδρόμια της οδού Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα. Τα τελευταία χρόνια πάλι έχουν εισχωρήσει για τα καλά και στον χώρο της τηλεόρασης. Πάντα υπήρχαν... απλά τώρα κάνουν πιο έντονη την εμφάνιση τους! Μερικές μάλιστα δηλώνουν εκτός από μοντέλα-γλάστρες-παρουσιάστριες (classic!) και... δημοσιογράφοι με γνώσεις, γνώμη και πυγμή (;)!!

Όπου ξέκολο, βάλτε bimbo ή αν θέλετε να ’στε ακόμη πιο σκληροί (που το θέλετε... το ξέρω!), βρομόσκυλο του κερατά! Σύντομη περιγραφή; Το μαλλί κατά 99,9% βαμμένο πλατινέ, το μακιγιάζ θα το ζήλευε κι η Κατερίνα Στανίση στις δόξες της, ενώ το ντύσιμο παραπέμπει σε... γδύσιμο, με μπλουζόφουστα, αβυσσαλέα ντεκολτέ, πολλά... μπιχλιμπίδια στο λαιμό και τα χέρια, το νύχι τέλεια βαμμένο με τα πιο έντονα χρώματα (το λεγόμενο... πουτανιάρικο κόκκινο) που κυκλοφορούν. Το περπάτημα αργό (δεν βοηθάει και το 12ποντο) και - δήθεν μου τάχα - σέξι, η φωνή συνήθως σιγανή, με τις λέξεις βγαίνουν μέσα απ’ τα δόντια (ανάλογα με τον χαρακτήρα βέβαια...), ενώ τα χείλη και το βλέμμα συνέχεια υπόσχονται πολλά! Μα πόσα ποια;

Κι όλα αυτά νομίζετε πως ένας χειραφετημένος άντρας γύρω στα τριάντα με τις σπουδές του, τη δουλειά του, το σπίτι του, τους φίλους του και τη μόνιμη σχέση του, τα θεωρεί σέξι και «προνόμια» σε μια γυναίκα; Πλανάστε πλάνην οικτρά γιατί η συγκεκριμένη κατηγορία (ευτυχώς νεαρών) γυναικών (που συνήθως ωριμάζουν και βάζουν μυαλό!) δεν απασχολεί τον αντρικό πληθυσμό πέρα απ’ την (απαραίτητη) οπτική παρατήρηση που το ξέκολο ούτως ή άλλως αποζητά! Μπορεί να μεγαλώσαμε έχοντας ως πρότυπο την PamelaAnderson, ή την πιο... μεσογειακή Βάνα Μπάρμπα που ευτυχώς δεν έχει καμία σχέση με όλες αυτές τις bimbo!, αυτός όμως δεν σημαίνει πως ως άλλοι TommyLee (κι ας είμαστε κι εμείς... Έλληνες) θέλουμε να κάνουμε σοβαρή σχέση με τον κλώνο της!

Γι’ αυτό αγαπημένες μου κυρίες, ναι σ’εσάς απευθύνομαι, αφήστε κατά μέρους την προσπάθεια να μεταμορφωθείτε σε... Barbie. Γοητεύστε τους άντρες μ’ αυτά που διαθέτετε κι όχι μ’ αυτά που νομίζετε ότι θα ήθελαν να διαθέτετε. Μία όμορφη εμφάνιση πάντα μετράει, αλλά μεγαλύτερη και καλύτερη εντύπωση κάνει ένα «γεμάτο» εξυπνάδα βλέμμα κι ένα «κοφτερό» μυαλό ακόμη και στο αντρικό είδος που πολλές από εσάς συνεχώς υποτιμάτε. Εξάλλου η Barbie μένει το ίδιο... πλαστική κι ατσαλάκωτη ακόμη και στο κρεβάτι, κάτι που κανένα αρσενικό δεν θα ευχόταν να συμβεί ούτε στον χειρότερο του εχθρό! Κάντε έρευνα ανάμεσα στον αντρικό σας περίγυρο και θα καταλήξετε στο ίδιο συμπέρασμα.

Αν την ώρα που μπαίνετε σε κάποιο καφέ ακούσετε απ’ τη διπλανή μπακουροπαρέα... γάβγισμα, ψάξτε τριγύρω κι όλο και κάποιο... αδέσποτο θα δείτε. Όχι αυτά που, και καλά, μαζεύουν απ’ τους δρόμους οι δήμαρχοι, αλλά τ’ άλλα... τα καλά!

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος