Agenda Music

Όμορφη και Παράξενη Παρτίδα

Boem Team

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Πολυξένη Καράκογλου συνυπάρχουν επί σκηνής ενώνοντας τις φωνές και τις μουσικές τους και εμφανίζονται το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Block33 στη Θεσσαλονίκη. 

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες αλλά και μνήμες από την μέχρι τώρα μουσική τους πορεία, o Παντελής Κυραμαργιός, ο ιδιαίτερος μουσικός και τραγουδοποιός, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα “Μέλισσες” και η Πολυξένη Καράκογλου, μια νέα ερμηνεύτρια και δημιουργός που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια μέσα από τις σημαντικές συνεργασίες, τη φωνή αλλά και τη μουσική που συνθέτει, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλογές από τη δισκογραφία τους, αγαπημένα δικά τους και δικά μας τραγούδια, αλλά και τραγούδια που θα διαλέξουν κάνοντας μια βόλτα από τον κήπο της παραδοσιακής μουσικής.

Το πρόγραμμά τους περιέχει κομμάτια από την έντεχνη σκηνή του σήμερα, παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ρεμπέτικα και λαϊκά μεγάλων συνθετών.

O Παντελής Κυραμαργιός και η Πολυξένη Καράκογλου ανάβουν επί σκηνής τη φωτιά της μουσικής και ρίχνουν τη δική τους ζαριά σ’ αυτό το δύσκολο καλλιτεχνικό καλοκαίρι.

Στην μουσική τους παρέα, συμμετέχει και ο Γιάννης Ταυλάς, τραγουδώντας και παίζοντας έγχορδα.

Μαζί τους ο Θανάσης Μάντζαρης στα πλήκτρα και στο καχόν

Πληροφορίες για εισιτήρια

Ώρα έναρξης: 21.00

26ης Οκτωβριου 33

Επιμέλεια παραγωγής: Formiggart

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος