Agenda Music

O Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στη σκηνή του Faust

Boem Team

Ο ανατρεπτικός τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, μετά από μια γεμάτη και δημιουργική χρονιά, έρχεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust 

Για τις πρώτες τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιχειρεί να παρουσιάσει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη μουσική πρόταση με ανανεωμένο ρεπερτόριο από τη διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή. 

Μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες από τραγούδια του Presley, Sinatra, Murolo, Piovani, αλλά και αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια των Μουζάκη, Πλέσσα, Χατζιδακι, Θεοδωράκη κ.α.

Δεν γίνεται να λείψουν βέβαια και οι διάσημες ιταλικές καντσονέτες, μεγάλες «στιγμές» του musical, αλλά και γνωστές άριες από τον «κόσμο» της όπερας που συναντούν ακούσματα του Freddie Mercury & του Sting. 

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια ιδιαίτερων εκφραστικών & φωνητικών απαιτήσεων, συνθέτουν ένα μαγικό ταξίδι στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust! 


Συντελεστές : 

Γιάννης Καφετζόπουλος: πλήκτρα 

Κώστας Σμόνος: κιθάρες 

Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα 

Κώστας Κωνσταντίνου: κοντραμπάσο 

Χρήστος Κυριαζής: σαξόφωνο 

Νίκος Τσαούσης: καλλιτεχνική επιμέλεια- management

Φωτογραφία: Γιούλη Γεωργαντίδου

Αφίσα: Κατερίνα Γκούμα 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Έναρξη: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 

Παραστάσεις: 1, 8 & 15 Δεκεμβρίου 

Είσοδος: 10€ (χωρίς ποτό)

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

FAUST

Τ. 210 3234095 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος