Agenda Music

Ο Γιάννης Μήτσης στην «Απανεμιά»

Boem Team

Ο Γιάννης Μήτσης κατεβαίνει στην Αθήνα, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στην μπουάτ  «Απανεμιά», για μία και μοναδική βραδιά.

Αυτό, από μόνο του αποτελεί μουσικό γεγονός, μια που οι εμφανίσεις του αγαπημένου τραγουδοποιού στην πρωτεύουσα, είναι σπάνιες και έχουν πάντα, εξαιρετικό καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. 

Τη βραδιά αυτή, στον ιστορικό μουσικό χώρο της «Απανεμιάς», ο Γιάννης Μήτσης, θα εμφανιστεί solo, με την κιθάρα του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα εφ΄ όλης της ύλης,  με τραγούδια και ιστορίες από την 20ετή περιπλάνησή του στον κόσμο της μουσικής, από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και άλλα ανέκδοτα από τον επερχόμενο δίσκο του, μαζί με αναφορές στη σύγχρονη Ελληνική τραγουδοποιία και σε αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια- σταθμούς.… «απ΄ την ψυχή, ως την ψυχή». 

Ο Γιάννης Μήτσης ζει, δημιουργεί και τραγουδά στη Θεσσαλονίκη και έχει στο ενεργητικό του τρεις δισκογραφικές δουλειές: «Συνεχές Ωράριον» , «Κι έτσι χωρίς να βιάζομαι» και «Η μόνη αλήθεια είναι ο δρόμος». Τραγούδια του όπως η «Αγορά», το «Δεν ξέρω» (με τη συμμετοχή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη), το «Γυμνές αλήθειες»… είναι διαχρονικές προτιμήσεις στο airplay των ραδιοφώνων. Συνεργάστηκε με τους: Μανώλη Ρασούλη, Κώστα Φασουλά, Γιώργο Σταυριανό, Φωτεινή Βελεσιώτου, Παύλο Παυλίδη, Ευγένιο Δερμιτάσογλου, Θάνο Ανεστόπουλο, Κεφάλαιο 24, V.I.C. και πολλούς άλλους δημιουργούς, ενώ υπήρξε μέλος (ντράμερ) της μπάντας τα Ξύλινα Σπαθιά. Έχει γράψει τραγούδια για την Ελευθερία Αρβανιτάκη και ενορχήστρωσε δισκογραφικές δουλειές του συνθέτη Γιώργου Ζήκα. 

Έχει σπουδάσει εθνομουσικολογία στο Paris 8 και έχει γράψει μουσική για το σινεμά και το θέατρο.

Artwork: Πέτρος Παράσχης

Οργάνωση παραγωγής: Φόρμιγγα art

Info:

Ημερομηνία : 3/12/2020

Ώραεναρξης :21:30

Είσοδος : 10€ με ποτό

ΜπουάτΑπανεμιά : Θόλου 10 , Πλάκα

Τηλ. Κρατήσεων : 210 3248580


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος