Point Of View

O Χρήστος Τερζίδης στο Tiki Bar

Boem Team

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου μετά τις 21:00 ο Χρήστος Τερζίδης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο "Franklin, Killer On The Road" στο Tiki Bar

Σημείωμα συγγραφέα

Έχω συμπληρώσει πάνω από έξι χρόνια από την στιγμή που πήρα την απόφαση να ξεκινήσω την προσωπική μου περιπέτεια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σε αυτό το διάστημα πολλά άλλαξαν στη χώρα μας, στην κοινωνία μας αλλά και σε όλη την υφήλιο. Ζούμε πλέον σε έναν άλλο κόσμο και σε μια νέα εποχή η οποία έχει ξημερώσει προ πολλού και εμείς απλώς συνεχίζουμε να παρατηρούμε τις αλλαγές και ως συνήθως να μην συμμετέχουμε. Τελευταίο παράδειγμα το απροσδόκητο εκλογικό αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε την ενασχόληση μου με το γράψιμο στην οποία αφιερώνω όλο και περισσότερο χρόνο. Σημαντικό κομμάτι είναι τα τελευταία δύο χρόνια η δημιουργία του δικού μου blog, στη global edition του δημοφιλέστατου Huffington Post. Πέρα από την ευκαιρία επαφής με ένα παγκόσμιο κοινό, μου δόθηκε και η ευκαιρία να προβάλλω τις ιδέες, απόψεις και προβλέψεις μου για τα τεκταινόμενα. Βρείτε τον χρόνο να ρίξετε μια ματιά σε δύο παλαιότερα μου post: 

huffingtonpost 1

huffingtonpost 2


Δεν διεκδικώ τον ρόλο κάποιου προφήτη, παρά το γεγονός ότι το σύνολο του αμερικάνικου έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου έδινε άνετη και αδιαμφισβήτητη επικράτηση της Χίλαρυ Κλίντον. Απλώς είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στις 35 από τις 50 πολιτείες της Αμερικής και να γνωρίσει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους ίδιους τους αμερικάνους, αυτή την απέραντη και πολύπλοκη χώρα.

Αν έχετε την περιέργεια να δείτε ένα κομμάτι της Αμερικής όπως την γνώρισα εγώ, τότε ο Franklin θα είναι ένας πολύ καλός οδηγός. Προσοχή όμως γιατί είναι ένας δολοφόνος. Ένας serial killer ο οποίος έχει διαπράξει 15 χτυπήματα με συνολικά 22 θύματα και παραμένει ασύλληπτος μένοντας σε μία περίεργη προσωρινή ανάπαυλα. Εγώ είχα την ευκαρία να τον γνωρίσω πριν από δύο περίπου χρόνια στους βρώμικους δρόμους της Νέας Υόρκης και η συνάντηση μας δεν ήταν ευχάριστη.

Το “παιδί” της συνεύρεσης μας Franklin, Killer On The Road, κυκλοφόρησε πριν περίπου δύο μήνες από την Εμπειρία Εκδοτική και αποτελεί το πέμπτο βιβλίο μου και ίσως τελευταίο. Με το γεγονός της αναχώρησης μου για την Αμερική τις επόμενες μέρες, σκέφτηκα να βρεθούμε την Τρίτη 22 Νοέμβρη μετά τις 21.00 στο μαγαζί ενός πολύ καλού μου φίλου, το Tiki bar (Φαλήρου 15, Κουκάκι, Μετρό Ακρόπολης). Σκέφτηκα ότι θα έχουμε κάποια πράγματα να πούμε αφού έχουμε καιρό να βρεθούμε και φυσικά δεν χρειάζεται να προσθέσω ότι σε αυτή την φάση της ζωής μου η παρουσία σας εκεί θα είναι κάτι παραπάνω από επιβεβαίωση για μένα ότι μοιραστήκαμε  πράγματα σημαντικά σε κάποια στιγμή του χρόνου. 

Σας περιμένω να βρεθείτε κοντά μου,

Χρήστος Τερζίδης


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος