Agenda Music

Ο Χρήστος Μπότσης στην μπουάτ Απανεμιά

Boem Team

Ο Χρήστος Μπότσης με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού «Ασπιρίνη» σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου μας παρουσιάζει μια σειρά αγαπημένων τραγουδιών στην ιστορική Μπουάτ Απανεμιά την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. Τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας για τον έρωτα, την κοινωνία, τον άνθρωπο.

«Έψαχνα καιρό πως να ονομάσω τις φετινές μας συναυλίες. Ήθελα ο τίτλος να είναι ιαματικός. Να έρχονται οι άνθρωποι και να φεύγουν χωρίς βάρος. Να καταθέτουν όλα τα συναισθήματα τους διότι όλοι χρειαζόμαστε μια αγκαλιά, μια ψυχική ξεκούραση. Σε αυτή την παράσταση η «Ασπιρίνη» λειτουργεί ως παυσίπονο της καρδιάς, αφού όλες οι μελωδίες αποσκοπούν στην ίαση. Είναι τόσα πολλά τα τραγούδια που όταν στήνεις κάτι, τα θες όλα. Όμως, όλη η καλή μουσική λειτουργεί ιαματικά».

Πρόκειται για ένα ταξίδι στην εντεχνολαϊκή ελληνική μουσική, το εισιτήριο του οποίου αποτελεί μια κατάθεση προσωπική και συνάμα συνολική.


Μνησικλέους και Θόλου 4

Πλάκα

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισόδου: 13 ευρώ με ποτό 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103248580

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος