Agenda Music

Ο Χαρμάνης

Boem Team

"Μια βόλτα στα στενά και στην καρδιά των Εξαρχείων. Την περιοχή που μεγάλωσα. Την περιοχή όπου δημιούργησε ο Παύλος Σιδηρόπουλος, που τόσο έχω μελετήσει και αγαπώ. Την περιοχή που άνθισαν και συνεχίζουν να ανθίζουν τόσες τέχνες. Εκεί που ακούγεται ακόμα η φωνή μας κι ας βλέπουμε παντού αστυνομικές δυνάμεις. Οι τοίχοι των Εξαρχείων είναι ζωντανοί. Αναπνέουν με θυμό. Φωνάζουν για δικαιοσύνη και ανθρωπιά.

Φτιάξαμε λοιπόν την παρέα μας και κάναμε την περατζάδα μας στα γνώριμα στενά, τραγουδώντας τον Χαρμάνη του Παύλου. Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου έβαλε τη δική του τέχνη και έτσι φτιάξαμε αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε.

Ο Χαρμάνης είναι ένα τραγούδι που πρωτοτραγούδησα στην εφηβεία. Ένιωθα πως είχε κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα του Σιδηρόπουλου. Μια ροκιά που είναι αισθητή ακόμα και σε΄ενα ρεμπέτικο κομμάτι. Είναι ένα τραγούδι που πολύ συχνά σιγοτραγουδώ όταν περπατώ στην πόλη. Ήρθε η ώρα να το μοιραστώ και μαζί σας." Στέλιος Τσουκιάς

"Αυτό το κομμάτι έγινε με οδηγό την αγάπη και τον σεβασμό! Τον σεβασμό και την αγάπη που έχουμε στον Παύλο Σιδηρόπουλο και το έργο του και φυσικά ο ένας στον άλλον! Δεν ήταν προγραμματισμένο τίποτα, απλώς προέκυψε όπως συμβαίνουν στη ζωή αυτές οι μικρές στιγμές που μένουν στη μνήμη και στην καρδιά μας." Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου


Μουσικοί & Στίχοι | Παύλος Σιδηρόπουλος

Credits:

hip hop lyrics | Αλέξανδρος Παπαντριανταφύλλου

Ηλ.κιθάρες | Γιάννης Καρυδογιάννης

Programming | Κώστας Γεωργιάδης

Μίξη-παραγωγή | Κώστας Γεωργιάδης

Bίντεο/Μοντάζ | Πρόδρομος Μυστακίδης

Συμμετείχαν | Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Γιάννης Καρυδογιάννης, Κατερίνα Μπούκα, Παντελής, Πρόδρομος Μυστακίδης

Management: Formiggart

Επικοινωνία – Προβολή στα Media: Zuma Communications


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος