Agenda Music

ΜΩΖΑΪΚ

Boem Team

Τρεις μήνες μετά από τις 4 sold out παραστάσεις τους, η μπάντα που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1, επιστρέφει για δύο ακόμη εκρηκτικές εμφανίσεις στο club του Σταυρού του Νότου τις Παρασκευές 21 και 28 Απριλίου!

Ο Γιάννης Δίσκος, ο Δημήτρης Καζάνης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης, ο Βύρων Τσουράπης και ο Στέλιος Φράγκους, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020 ακολουθώντας το κάλεσμα του έμπειρου “καπετάνιου” και μέντορα Νίκου Πορτοκάλογλου, μας συστήνονται πλέον επισήμως με το κωδικό όνομα ΜΩΖΑΪΚ και μας προσκαλούν για δύο τελευταία βράδια στην Αθήνα, στο αγαπημένο στέκι της πόλης.

Για όσους δεν πρόλαβαν τον Ιανουάριο λοιπόν, αλλά και για όσους πρόλαβαν αλλά θέλουν να τους ξαναδούν, οι Μωζάικ έρχονται με φόρα και διάθεση, με ένα setlist - “μωσαϊκό” όπου indie και pop, λαϊκά και έντεχνα, balkan και παραδοσιακά, Duran Duran και Ξυλούρης, 50Cent και ρεμπέτικο συνδυάζονται μέσα από καλοδουλεμένες ενορχηστρώσεις και τα φωνητικά του Βύρωνα Τσουράπη, του Λάμπη Κουντουρόγιαννη και του Στέλιου Φραγκούς που εκτελούν και χρέη frontman.

Παρασκευές 21 και 28 Απριλίου, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Λάμπης, ο Θανάσης, ο Βύρωνας και ο Στέλιος, οι Μωζάικ, μας υποδέχονται για το encore, στο club του Σταυρού του Νότου!

photo credits: Μαρίζα Καψαμπέλη

ΜΩΖΑΪΚ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club

Παρασκευές 21 & 28 Απριλίου

Ώρα Έναρξης: 22.00

Γενική Είσοδος: 12 €

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

Οι Μωζάικ είναι:

Γιάννης Δίσκος - κλαρίνο, σαξόφωνο, φωνητικά

Δημήτρης Καζάνης - βιολί, φωνητικά

Λάμπης Κουντουρόγιαννης - φωνή, ηλεκτρική κιθάρα

Θανάσης Τσακιράκης - ντραμς, φωνητικά

Βύρωνας Τσουράπης - φωνή, μπάσο

Στέλιος Φράγκους - φωνή, πλήκτρα

Επικοινωνία - Προβολή στα media: Zuma Communications

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος