Agenda Music

Μουσική Γέφυρα Αγάπης με την Ντόρα Μπακοπούλου

Boem Team

Η διεθνούς φήμης πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου συμπράττει με εκλεκτούς φίλους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στη διαχρονική αξία της μελωδίας, σε μία και μόνο συναυλία, στις 26 Μαΐου, για τη στήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Συμμετέχουν: 

Ντόρα Μπακοπούλου, πιάνο

Νίκος Μάνδυλας, βιολί

Κρυσταλία Γαϊτάνου, βιόλα

Χριστόφορος Μιρόσνικοβ, τσέλο

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 7:30 το βράδυ, στον υψηλής αισθητικής χώρο του Αμφιθεάτρου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην καρδιά της Αθήνας, η μουσική γίνεται γέφυρα αγάπης.     

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

J.S.BACH: Sarabande - για σόλο τσέλο 

J. MASSENET: Meditation  - για βιολί και πιάνο 

F. SCHUBERT: Du bist die ruh - για βιόλα και πιάνο 

J. BRAHMS: Lied - για τσέλο και πιάνο 

F. CHOPIN: Valse για σόλο πιάνο, σε λα ύφεση μείζονα op posthume  69 no 1

J. BRAHMS: Wie melodien zieht es  mir! Quartet opus 25 σε σoλ ελάσσονα

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους καθώς και τη Διοίκηση του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για την ευγενική υποστήριξη.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/mousiki-gefyra-agapis-me-ti-ntora-mpakopoulou/

Λίγα λόγια για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

H «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» είναι μια Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας, η μοναδική στη χώρα μας που προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS), μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής προσέγγισης.

Υποστηρίζοντας τους ασθενείς και τις οικογένειές τους σε όλη τη διάρκεια της νόσου αγκαλιάζει ολιστικά τις συνέπειές της (σωματικές, ψυχοκοινωνικές, πνευματικές), βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και δίνοντας αξία σε κάθε της στιγμή. Οι υπηρεσίες της προσφέρονται από 37 ειδικά εκπαιδευμένους λειτουργούς υγείας και περισσότερους από 100 εκπαιδευμένους εθελοντές.

Έχοντας ως  πυξίδα τον άνθρωπο που πάσχει, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκευτικών πεποιθήσεων και οικονομικής ή ασφαλιστικής κατάστασης, η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» προσφέρει έργο, από την ίδρυσή της το 2010, με όραμα να αποτελέσει, και στην Ελλάδα, η Ανακουφιστική Φροντίδα αναφαίρετο δικαίωμα όσων τη χρειάζονται.

H «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» το 2022, φρόντισε 782 ασθενείς & φροντιστές προσφέροντας, μεταξύ άλλων, 1.864 ημέρες φροντίδας στον ξενώνα της και 5.513 επισκέψεις σε ασθενείς.

Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Επικοινωνία/Προβολή στα Μ.Μ.Ε: Ανζελίκα Καψαμπέλη


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος