Agenda Music

Μουσικές στο Μπαράκι της Διδότου

Boem Team

Τετάρτη 10/11

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε σε ένα... παράλληλο σύμπαν με τον Νίκο Χριστόπουλο και τη μουσική του παρέα.

Ο νέος τραγουδοποιός, μετά την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο "Παράλληλο Σύμπαν", μας καλεί στο Μπαράκι της Διδότου για μια βραδιά-περιπλάνηση στους δρόμους της έντεχνης μουσικής με διασκευές αγαπημένων μελωδιών, τα τραγούδια της πρόσφατης κυκλοφορίας του, αλλά και νέες ακυκλοφόρητες δημιουργίες, που παίρνουν ζωή στη σκηνή της Διδότου!

Μαζί του επί σκηνής οι φίλοι και μουσικοί Μάριος Γλυτσός (κιθάρες), Ανδρέας Τσουβαλάς (πιάνο) και Στέργιος Μπαλαμώτης (βιολί).

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 5 ευρώ

Πέμπτη 11/11

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στο Μπαράκι της Διδότου, η Στεφανία Μοροζίνη, μαζί με τους τραγουδοποιούς Τάσο Λούκο και Παναγιώτη Αυγερινό θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα με εμβληματικά κομμάτια απο το διεθνές ρεπερτόριο, αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, αλλά και προσωπικές δημιουργίες των τραγουδοποιών!

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 6 ευρώ

Παρασκευή 12/11

Η Κατερίνα Μελίτη και ο Βαγγέλης Μακρής στη πρώτη τους χειμερινή εμφάνιση στο αγαπημένο στέκι, το Μπαράκι της Διδότου. Τη Παρασκευή 12 Νοεμβρίου σας περιμένουμε για μια βραδιά με τραγούδια γνωστά και αγαπημένα με μοναδικό σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα και να ταξιδέψουμε σε μελωδίες διαχρονικές από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Σάββατο 13/11

Με πολύ χαρά υποδεχόμαστε φέτος για δεύτερη φορά στο Μπαράκι της Διδότου την Καίτη Κουλιά το Σάββατο 13 Νοεμβρίου. Παρέα με φίλους θα παίξουμε και θα τραγουδήσουμε ό,τι αγαπάμε… Μετά από τη μεγάλη παύση της τελευταίας χρονιάς, περισσότερο από ποτέ νιώθουμε πως οι μουσικές και τα τραγούδια, όταν τα κοινωνούμε με σεβασμό, μας αγκαλιάζουν και  λειτουργούν σαν βάλσαμο στη ζωή μας. Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά…

Συμμετέχουν οι αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες:

Αγγέλικα Παπανικολάου-ακκορντεόν

Γεωργία Μαρίνη -βιολί

Αρετή Κοκκίνου- κιθάρα

Νίκος Βενετάκης-λαούτο τραγούδι..

Με το καλό να ανταμώσουμε και πάλι!

Ώρα έναρξης: 22.00

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Κυριακή 14/11

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στο Μπαράκι της Διδότου οι Ταμ Τιριρίμ!

Με τον Βίκτωρα στο μπουζούκι και τα κρουστά, τον Τάσο στην κιθάρα, τον Νίκο στο μπουζούκι και τον Ιάσονα στην κιθάρα.

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 5 ευρώ

Τηλ. κρατήσεων: 210 3642990

Το μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι

barakididotou@gmail.com

Σύμφωνα με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, η είσοδος γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος