Agenda Music

Μουσικά ταξίδια στο Μπαράκι της Διδότου

Boem Team

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Ειρήνη Ασημοπούλου | Παντελής Ζλατίντσης 

Η Ειρήνη Ασημοπούλου και ο Παντελής Ζλατίντσης ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη κι έρχονται ξανά κοντά μας στο μπαράκι της Διδότου!

Η Ειρήνη έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο “THE VOICE OF GREECE” και με τον Παντελή αποτελούν ντουέτο τα τελευταία χρόνια. Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, μαζί με την Ιωάννα Αναστασιάδου στα κρουστά, θα μας θυμίσουν παλιά και νέα τραγούδια του έντεχνου τραγουδιού.

Με μια μουσική πορεία που ξεκινάει από τα παιδικά τους χρόνια, το ντουέτο μοιράζεται μαζί μας και νέα κομμάτια, γραμμένα σε δύσκολες συνθήκες, που ενώνουν την ιδιαίτερη φωνή της Ειρήνης και τη ροκ κουλτούρα του Παντελή. Δύο λόγοι που κάνουν αυτό το σχήμα τόσο ξεχωριστό και τόσο αγαπητό σε όποιο κοινό έχει την ευκαιρία να τους ακούσει ζωντανά.

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 6 ευρώ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 

Γιάννα Φαφαλιού

Η Γιάννα Φαφαλιού, η «δικιά μας» Γιάννα, θα μας προσφέρει άλλο ένα ταξίδι ψυχής, μέσα από τραγούδια που αγαπά, παλιά και καινούρια. Στο ταξίδι αυτό, συνοδοιπόροι της θα είναι (όπως κάθε φορά), ο Χρήστος Κουμούσης στα πλήκτρα και ο Βαγγέλης Ξυθάλης στα κρουστά. Και φυσικά όλοι εσείς, που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Σας περιμένουμε!

Ώρα έναρξης: 22.00

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 

Ζαχαρούλα Κληματσάκη Acoustic LIve

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση για την καινούρια χρονιά σε ένα ακουστικό και βαθιά ερμηνευτικό live την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο Μπαράκι της Διδότου.

Παρέα με τον εξαιρετικό πιανίστα και αγαπημένο της συνεργάτη Χρήστο Κουμούση θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με μουσικές και τραγούδια δικά της καθώς και άλλα, γνωστά και αγαπημένα που θα μας συγκινήσουν και θα μας ταξιδέψουν σε τόπους μακρινούς και σε ιστορίες ονειρεμένες.

Καλεσμένος της Ζαχαρούλας ο ευφάνταστος και ξεχωριστός τραγουδοποιός Λεωνίδας Μαριδάκης

Φωνή: Ζαχαρούλα Κληματσάκη

Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης

Guest: Λεωνίδας Μαριδάκης

Λίγα λόγια για τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς κ.ά.) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής κ.α.). Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας,κ.α).Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Holywood Stage, Ιανό,Μουσικό Κουτί κλπ) καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 8 ευρώ

Το μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι

barakididotou@gmail.com

Τηλ. κρατήσεων: 210 3642990

Σύμφωνα με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, η είσοδος γίνεται με επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. 

Ο αέρας του χώρου μας φιλτράρεται και καθαρίζεται από ιούς, σωματίδια και αέριους ρύπους με τη χρήση συσκευών καθαρισμού αέρα.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος