Agenda Music

Μιχάλης Κουμπιός | Drops - Σταγόνες

Boem Team

Επιλογές εφ' όλης της δισκογραφικής ύλης με έμφαση στο άλμπουμ «Τήλος» που κλείνει 31 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός θα δώσει συναυλία στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του συλλόγου «Οι φίλοι της μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:30, με τίτλο «Σταγόνες».

Οργανικά κομμάτια και τραγούδια του που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, αποσπάσματα από μουσική που έγραψε για διεθνή ντοκιμαντέρ, χορευτικές παραστάσεις και video art εγκαταστάσεις, όλα επιχειρούν να λειτουργήσουν γύρω από την διαπίστωση: Είμαστε σταγόνες στον ωκεανό του σύμπαντος.

Μια συναυλία με στοιχεία σύγχρονου βαριετέ που θα μας δώσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του Μιχάλη Κουμπιού ο οποίος, συνεχώς κερδίζει έδαφος σε ένα εκτεταμένο παγκόσμιο ακροατήριο καθώς με την συμβολή της Meditelectrο και της FM Records οι συμμετοχές του σε διεθνείς συλλογές μεγάλης απήχησης διαρκώς πληθαίνουν, βοηθώντας το μουσικό του σήμα να φτάνει σε όλο τον κόσμο.

Τραγουδούν με αλφαβητική σειρά:

Μαρία Αναματερού

Βασίλης Λέκκας

Χάρης Μακρής

Ασπασία Στρατηγού

ΒάλιαΤσιργιώτη

Συμμετέχουν οι:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης: επιμέλεια και διεύθυνση ενόργανου συνόλου, κιθάρες, μαντολίνο

Τάσος Αθανασιάς: ακορντεόν

Θανάσης Βασιλάς: μπουζούκι

Πάνος Δημητρακόπουλος: κανονάκι

Μιχάλης Κουμπιός: πλήκτρα, κείμενα, επιμέλεια προγράμματος

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

Προπώληση μέσω ticketservice.gr

Τιμές εισιτηρίων από 10 ευρώ


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος