Agenda Music

Ματθαία Ξ. Σπιταδάκη

Boem Team

Την ξεχωρίσαμε στη συμμετοχή της στο the VOICE που με την ξεχωριστή της φωνή έκλεψε τις εντυπώσεις κριτών και θεατών. Η Ματθαία και η μπάντα της θα ανέβουν στη σκηνή του JAZZPOiNT για μια ξεχωριστή uptembo βραδιά με ένα φρέσκο με επιρροές ρέγκε, ροκ και ροκ & ρολ ρεπερτόριο, διασκευές και νέα ακούσματα.

H Ματθαία Σπιταδάκη ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και 5-6 χρόνια. Μόλις 26 χρονών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο the VOICE (2017-18) και έχει πάρει μέρος σε διάφορα μουσικά δρώμενα καθώς και φεστιβάλ όπως το Amari Green Festival καθώς και το CReat MUSIC Festival 5 και 6. Η Ματθαία και η μπάντα της έχουν κάνει τις δικές τους διασκευές παραδοσιακών κομματιών και έχουν δημιουργήσει ένα εντελώς φρέσκο και εξελιγμένο ρεπερτόριο. Κομμάτια όπως το "Γιάννη μου το μαντήλι σου","Οσο βαρούν τα σίδερα" , "Ederlezi" κ.α. με επιρροές ρέγκε, ροκ, ροκ εντ ρολ , σύγχρονα και νέα ακούσματα κρατώντας τα παραδοσιακά στοιχεία. Η Ματθαία τα 2 τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως τραγουδίστρια στην Αθήνα τους χειμερινούς μήνες.. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν, παράλληλα με τις υπόλοιπες διασκευές της και δύο δικά της κομμάτια και 2 διασκευές του "Από Ξένο Τόπο" και το " Όσο Βαρούν τα σίδερα"


Info:

Σάββατο 06 Απριλίου 2019

Matthaia X. and the band LIVE@Jazz point

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.00

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ: 6 €

Παίζουν: 

Ευθύμης Αντωνόπουλος: κιθάρα

Εκτορας Ρέμσακ – drums

Γιώργος Ντάνης: κόντρα μπάσο

Ένα  γενικότερο δείγμα από τη Ματθαία


Για κρατήσεις: 

Τηλεφωνική κράτηση: 6942022500 (booking)

Προπώληση εισητηρίων Viva.gr

Jazz Point

Ακαδημίας 18, Σύνταγμα

phone 2109803398 

mob.6942022500 (booking)

μέλος του αθηνόραμα club

24ωρο συνεργαζόμενο parking (PARKING ZALOKOSTA -κλειστό) Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, με 30% έκπτωση τις ώρες του Live.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος