Internal Interviews

Μαρία Ζουλουφού @ Boem Radio

Boem Team


Η αλλαγή είναι η ίδια η ζωή. Το δώρο της ζωής είναι να μαθαίνεις και να αλλάζεις κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Άραγε, εμείς οι άνθρωποι ανταποκρινόμαστε στα καλέσματα της ζωής ή περιοριζόμαστε στις βεβαιότητές μας, συνεχίζοντας να ζούμε σαν μη συμβαίνει τίποτα; H ευχαρίστηση και η χαρά δεν είναι ο σκοπός των αλλαγών και η πορεία που διαγράφεται, έχει πολλές εκπλήξεις. Η αλλαγή και ο χρόνος θυμώνουν, όταν τα κρατάς κι εμείς θα επιτρέψουμε στους εαυτούς μας, μέσα από μία ζεστή και φιλική κουβέντα,  να αναζητήσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες μας με ωριμότητα στην επανεξέταση της πορείας μας.

Σε ένα δίωρο συλλογικό ταξίδι με τους ακροατές του Boem Radio, την ερχόμενη Δευτέρα (08/06/2020) στις 19.00 το απόγευμα, η Μαρία Ζουλουφού (σύμβουλος ψυχικής υγείας & οικογενειακή συστημική θεραπεύτρια) και ο ο Παναγιώτης Παπαναστασίου συζητούν με «Άγχος... Δημιουργικόν», προβληματίζονται και θέτουν νέους στόχους για αλλαγές ενόψει καλοκαιριού...


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος