Agenda Music

Λunatics | Τhe Pink Floyd Tribute Band!

Boem Team

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο Faliro Summer Theater ζήστε μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη με την μουσική των Pink Floyd!

Μια ονειρική εμπειρία με τους Λunatics τη δίκη μας Tribute Band των Pink Floyd, μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει σε άλλη διάσταση.

Οι Λunatics από το 2011 μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ. Στο Faliro Summer Theater θα μας περιμένουν με όλα αυτά τα υπέροχα κομμάτια των Pink Floyd που έχουμε αγαπήσει, παρουσιάζοντας κομμάτια από τα έργα των Pink Floyd « The Piper At The Gates Of Dawn – Obscured By Clouds – Atom Heart Mother – Meddle – A Saucerful Of Secrets – Wish you Were Here – Animals – The Wall  και The Dark Side of the Moon που κλείνει φέτος 50 χρόνια από την κυκλοφορία του !

Με τη συναρπαστική σκηνική παρουσία τους οι Λunatics, τα ειδικά φώτα και οπτικά εφέ και τις προβολές, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει το κοινό.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά την αίσθηση των αυθεντικών συναυλιών των Pink Floyd, αναπαράγοντας με ακρίβεια τον ήχο, την ατμόσφαιρα και την ενέργεια που έκανε το συγκρότημα τόσο αγαπητό σε όλο τον κόσμο.

Αν είστε θαυμαστές της μουσικής των Pink Floyd και αναζητάτε μια εμπειρία που θα σας ταξιδέψει πέρα από τα όρια του χρόνου και του χώρου, αυτή η συναυλία είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Ενωμένοι γύρω από τη μουσική, θα ζήσουμε μια νύχτα γεμάτη ενθουσιασμό και μαγεία.

Λunatics

George Makaris (Guitar & Vocals)

Nikos Korpas Kamarianos (Keys)

Michael Apartoglou (Bass & Vocals)

Haris Anagnostou (Drums)

Dimi Spela (Vocals - Ac.Guitar - Percussion)

Anastasia Meg (Vocals)

Info 

Λunatics - Pink Floyd Tribute Band!

Πέμπτη 20 Ιουλίου – Έναρξη 21:30

Faliro Summer Theater

*Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

Πληροφορίες : 210 9213310

Στο χώρο λειτουργούν μπαρ.

Τιμές εισιτηρίων: 

Καθήμενοι 15€ 

Όρθιοι 12€

Εισιτήρια προπωλούνται 

Online: viva.gr

Φυσικά σημεία: 

Public, Media Markt

Στα ταμεία του Faliro Summer Theater καθημερινά 10:30 – 17:30 

*Τις ημέρες των εκδηλώσεων 10:30 – 22:30 (μια ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων τα εκδοτήρια εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τα εισιτήρια για την εκδήλωση της ημέρας)

Τηλεφωνικά στο 2109213310

*How to get there:

– Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

– ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)

– Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

– Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”) 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος